[粗人粗語] 港產AV 招募演員

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

機會嚟喇飛雲!

近年國產成人影片越來越精彩,《SWAG》、《麻豆傳媒》、《JVID》皆有極好的成績。「華人AV」市場日漸成熟,「中文對話」的成人影片需求漸增。「Happy Game 爽樂園」現在已經成立了製作本土AV的專業拍攝團隊,嘗試以粵語AV,香港味道在成人電影界殺出一條血路。

「Happy Game 爽樂園」現正招募全崗位的男女演員,包括擔綱主演動作場面的男女主角,於床邊蓄勢待發的發射員,甚至只賣演技不賣肉體的配角。

香港性觀念保守,「情色娛樂」製作在香港並不主流,完全不能和日本甚至同為華語地區的台灣比較,「Happy Game爽樂園」希望能打破「情色娛樂」等於「嫖娼賣淫」的框框。仿效西方/日本提供清晰的薪酬制度,保障工作人員利益。以專業的製作態度,確保對演出人員的保護。

有意參與我們的製作,請將演出履歷/近照電郵至:[email protected],或 HappyGameHK

請註明爽樂園演員招募
呢度有幾位師兄好有潛質
呃西吊,天仙局,小心
Tongchan1 發表於 2021-5-6 00:03
呃西吊,天仙局,小心

保證一蚊都唔駛畀,但一定要出賣肉體
正呀…
正呀~可以衝出荷里活
回復 Tongchan1 ##3 的帖子

多謝分享
會唔會除哂衫先改拍gay片架
回復 ohyeah ##9 的帖子

未睇你個留言前想過無限的天仙佈局,一睇你呢個留言笑左
回復 orange997 ##1 的帖子

swag出左事啦~ 我都諗過搞呢飯,麻豆做得唔錯,但都要在官網求國民唔好盜版,支持正版,你度好晒先請人啦~記得做埋洗衣機加漂白水,仲多收入~🤣
呃蝦條、我都想又有錢收、點合作🤔
wetwet819 發表於 2021-5-13 13:50
呃蝦條、我都想又有錢收、點合作🤔

私聊慢慢傾,講明先,我唔會叫你畀錢我,如有你可以block9我/唱衰我
有女優屌西屌屎眼口爆食精睇,做唔到男優,做汁男都爽… 我應徵做攝影師+汁男。
食花生
都一個月了,招募到幾多條囡?
點睇都係天仙局
Yenoh 發表於 2021-6-6 00:26
都一個月了,招募到幾多條囡?

係招募左幾多苦主
屌,又落選無得睇/玩…… 我係老 d ,但仍夠經驗
冇哂下文嘅?

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 22:38