[唱K-GF] 高官 有咩玩

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

各位 C兄,而家開返後,有冇C兄上咗高官玩,如果冇打針可以上去玩嗎,之前試過直上三樓 等女。
再 多口問下,而家有邊個女女已經再開返工,祖兒,anna,小玉,晶晶,豆豆,加美,coco...........
我都想知🤗
回復 Cappucinolatte ##2 的帖子

我未上去 因為未 打針.冇理由為咗玩 走去打針。.
回復 FNX45 ##1 的帖子

如果突然間有啲衰人衝上嚟查牌check打針就麻煩
唔明點解咁多人怕打針
去排隊打針
bighams 發表於 2021-5-8 04:30
唔明點解咁多人怕打針

Because once you are really dead after injection no any single dollar will give back to your family people.

Most of the Ching here have family and their family need his money for living.
今日 星期六有冇介紹吓,啲女女
寶文仲有冇做?
marsleung 發表於 2021-5-8 00:40
回復 FNX45 ##1 的帖子

如果突然間有啲衰人衝上嚟查牌check打針就麻煩

我諗而家俾人查到一定上新聞頭條。咁就大撚鑊
bighams 發表於 2021-5-8 04:30
唔明點解咁多人怕打針

其實打針係有好多顧慮,冇病冇痛當然冇問題,你年紀一大,打針個風險就大大提高
高官真係冇女成咁様。介紹一兩個都冇咁大鑊
用手機回應 padpad #10 的帖子

無做唔
d紅牌走曬,間場收得皮
以前食開C琪, kitty, 美琪
以前有位中星兄,好多高官料,現都失蹤了
回復 Ilovejj ##17 的帖子

好似反左面, 中星兄去第二個場玩
有冇師兄有祖兒We7, 感激pm小弟,小弟換左電話冇晒啲野

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 23:51