澳門番新桑拿

簽到
名稱:L后面
場所種類:其他
消費:$3000~$4999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以前東A關門了一段時間,終於重開但重新裝修還改了名做會所,問以前相熟經理是不是改為NC,佢話唔係,是高級桑拿夜縂會,以前都是這樣,重問會不會過去撐佢,我一口應承,重預約了五月八日,22年添,到時一定出番個報告,請大家耐心等待。
什麼叫高級桑拿夜縂會???
回覆 讚好 不讚 使用道具

.....高級桑拿夜縂會......係點玩法......

現在成哥唔比過去,沒法體驗,估計是現在名正言順主打K房,桑拿只是附屬品,所以單支桑拿客唔好再誤會啦,囡囡比K房揀先是正常的,人哋揀剩才比你選唔好再吐嘈了。
最重要是不知道遊戲還有沒有,如果冇咁就唔使恨去了,我指單支客。

sawatdee 發表於 2021-5-8 10:50

我估主打K房囉

回復 zhenxieyi ##2 的帖子

多謝分享

sawatdee 發表於 2021-5-8 10:50

即喺唔會有"用蔗渣嘅價錢, 揾到燒鵝嘅味道"。

vv--vv 發表於 2021-5-8 11:37
現在成哥唔比過去,沒法體驗,估計是現在名正言順主打K房,桑拿只是附屬品,所以單支桑拿客唔好再誤會啦 ...

單支都可入K房豪吓的,東昇攪埋D咁野D囡多坐鐘,少上房,仲揾吾到錢,好货更吾会去做。

主打K房就無做桑拿,直情做高級NC好過,咪誤導人,叫人俾錢。

桑拿就係有女睇、有女揀,免卻NC步驟

NC或桑拿係兩類市場,不應混合做。

vv--vv 發表於 2021-5-8 10:03
以前東A關門了一段時間,終於重開但重新裝修還改了名做會所,問以前相熟經理是不是改為NC,佢話唔係,是高 ...

之前無試過,將來更加吾洗試

wongwingkin 發表於 2021-5-8 14:27
之前無試過,將來更加吾洗試

你呢段說法,我記得東堡開時,大把人咁講,一樣大把客。。。東昇一樣賺到盆滿缽滿。。。所以,廢話

Fans_2009-7-25 發表於 2021-5-8 13:57
主打K房就無做桑拿,直情做高級NC好過,咪誤導人,叫人俾錢。

桑拿就係有女睇、有女揀,免卻NC步驟

當然係東堡做得掂,所以人地至照辦煮碗。。。你又知唔應該?賺倒錢就係應該

wongwingkin 發表於 2021-5-8 13:48
單支都可入K房豪吓的,東昇攪埋D咁野D囡多坐鐘,少上房,仲揾吾到錢,好货更吾会去做。

既然你咁講,請問,點解東堡女質,你地又話最好?哈哈

阿力達 發表於 2021-5-8 14:49
既然你咁講,請問,點解東堡女質,你地又話最好?哈哈

B同A的質素有明顯差別的。我只知D人鬧得最大聲,成日係度投訴,咪又成日keep住仲去。我以前去玩的時段,都係下午3点,K客未到的,所以一般無扣起任揀的,係D極品,韓模仲未返工。仲有D囡係零成本,所以難免也混雜了不少豬西,但精品美人点都会有,吾会揀吾落手呢。

宜家玩多左,都學吓達兄揾D性價比高D既地方玩啦,好似疫前18有減500,真係慳吾少,食多Q先走人。到宜家無到去,邊間最正都吾關我事了。

阿力達 發表於 2021-5-8 14:45
你呢段說法,我記得東堡開時,大把人咁講,一樣大把客。。。東昇一樣賺到盆滿缽滿。。。所以,廢話

A店有遊戲玩,也有K房,更可以從B店調D囡過去A場,互相補足。好多人去玩都係是但入,也有做足功課的日本仔去A店体驗,也有人想不停轉場找新鲜的感覺。

估計是主打K房,桑拿變附屬,期待詳細報告

guess at least 4 to 5K per person

Winston91 發表於 2021-5-8 12:33
即喺唔會有"用蔗渣嘅價錢, 揾到燒鵝嘅味道"。

不嬲收開都唔平喎

wongwingkin 發表於 2021-5-8 13:48

單支K房試過一次,真係咪再試,條囡又唔高興,on dog dog 咁捱咗一小時,一定要人多囡多先好玩。

vv--vv 發表於 2021-5-8 17:14
單支K房試過一次,真係咪再試,條囡又唔高興,on dog dog 咁捱咗一小時,一定要人多囡多先好玩。

你mark埋佢D friends咪得