澳門番新桑拿

喱間去過,一入去唔係座大廳,係好多獨立房,私隱度OK.
個場主打k房,同遊戲房(係同條女入房玩,無見到免費game啦)
房間方面無東b咁多,只得兩種,應該似放棄桑拿。
最後選左兩條女入個溫泉房,都ok,一齊浸下就有間房仔開波。埋單9000幾
感覺唔多啱我,我唔唱k,房又無乜選擇,同去打令差不多,分別就係女仔顏值高打令很多
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄報告,9000幾埋單雙飛,真係貴到識飛。。。

KIMMOK 發表於 2021-5-10 10:44
去左, 係主打K房,揀女3千五起步,有3千九,未計主題,我覺得沒咁GE必要一個人去

留翻比有米com兄去風流倜儻。。。

icefire123 發表於 2021-5-10 12:47
個場主打k房,同遊戲房(係同條女入房玩,無見到免費 ...

比想像中更專注高端客戶,9000兩囡囡師兄可否更詳細一些玩了多久,和包了那些服務,但看來商業策略是少數的高端客戶,因量在疫情下無法保證。

去左, 係主打K房,揀女3千五起步,有3千九,未計主題,我覺得沒咁GE必要一個人去

三千五起步應該是K房+上房吧,師兄可否詳細一點K房有多少時間,上房是否也是45分鐘?
這價錢同C9也差不多了,唔知囡囡質數如何

回復 vv--vv ##64 的帖子

服務無乜特別,池邊會有幾杯清酒,天花板仲會落假雪,一開始可以邊傾計,邊飲清酒,所以我都後悔左雙飛,哥種環境傾計考車牌最好,雙飛囡囡要睇另一個感受,車牌多數無。

比较其他夜总会:茶舞一般2~2.5小时(K房+酒店房时间), 可以选女坐枱,一般每part兩个。
M club 玩法同一模式?

icefire123 發表於 2021-5-10 12:47

VR房除了溫泉之外,还有什么主题?

vv--vv 發表於 2021-5-10 13:19
三千五起步應該是K房+上房吧,師兄可否詳細一點K房有多少時間,上房是否也是45分鐘?
這價錢同C9也差不多了,唔知囡囡質數如何

我都以為係包K房,如果包K房係以前个價,K房一个中加上房,但吾係,係只係揀女,總之玩理主題温泉房四千四度,送一个工,查實我估佢將D本身底一班GE女調去皇堡,又可以收貴D,將超模全部GROUP埋一齊,查實有好有吾好,因為一推人去包間K房加上房,成張單不得了,佢一晚主打做呢D,感覺吾受單人玩了....如果想玩呢檔,筆直預一萬,先上去包條女K房几个中,在玩理主題房

阿力達 發表於 2021-5-10 12:52
留翻比有米com兄去風流倜儻。。。

呢間變成只做有錢人生意,平民的玩吾起了,吾通下下去賭場2千蚊過三關...過到咪有得去

icefire123 發表於 2021-5-10 13:50
回復 vv--vv ##64 的帖子

服務無乜特別,池邊會有幾杯清酒,天花板仲會落假雪,一開始可以邊傾計,邊飲清酒,所以我都後悔左雙飛,哥種環境傾計考車牌最好,雙飛囡囡要睇另一個感受,車牌多數無。

我戈晚想試,但全部女去晒K房了,我唯有草下錢下次去,話時話,佢呢種場境可以自己制造,自己開間靚酒店房,根注揾个越南妹,我諗5千過夜有交易啦,諗出黎戈个人自己做得太多呢样野啦,上左腦

有高顏值咁正,咁幫補吓D裝收費还可以。

vv--vv 發表於 2021-5-10 13:15
比想像中更專注高端客戶,9000兩囡囡師兄可否更詳細一些玩了多久,和包了那些服務,但看來商業策略是少數的高端客戶,因量在疫情下無法保證。

吾知東A裝好又到東裝收呢?

回復 KIMMOK ##71 的帖子

如果可以過珠海就仲平,搵間溫泉房,再搵條女過一晚,比1萬家用不知幾開心

icefire123 發表於 2021-5-10 16:14

如果可以過珠海就仲平,搵間溫泉房,再搵條女過一晚,比1萬家用不知幾開心

吾怕公安查房?澳門安全好多

wongwingkin 發表於 2021-5-10 16:24
吾怕公安查房?澳門安全好多

正如班未去過大6噶西方癲狗們,話大6點樣人道滅絕,你未去大6玩就路聽道說話大6點危險。。。我響大6玩咁多年,touch wood冇事,而且大6繼續係我主打。。。大把好嘢玩,價錢去一次M club夠我包條女玩兩晚

icefire123 發表於 2021-5-10 16:14

大哥,比一萬,可以玩好多晚喇。。。

KIMMOK 發表於 2021-5-10 15:06
呢間變成只做有錢人生意,平民的玩吾起了,吾通下下去賭場2千蚊過三關...過到咪有得去

我係窮人,平民都不如。。。所以,唔使預我,哈哈

jon_traveller 發表於 2021-5-10 14:30
比较其他夜总会:茶舞一般2~2.5小时(K房+酒店房时间), 可以选女坐枱,一般每part兩个。
M club 玩法同一模式?

東昇會死錯人?比你兩個鐘K房,哈哈。。。房鐘都係30分鐘計的,坐女再根據級數比鍾錢。。。以前都係咁,而家更加有多冇少。。。

阿力達 發表於 2021-5-10 16:37
正如班未去過大6噶西方癲狗們,話大6點樣人道滅絕,你未去大6玩就路聽道說話大6點危險。。。我響大6玩咁 ...

你玩2千一晚,应該夠4晚先啱數。有門路當然又平又正,帶埋我去食啦