澳門番新桑拿

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 wongwingkin ##75 的帖子

我會搵有感情基礎,最小食過次飯,條女有正職就最好

回復 阿力達 ##79 的帖子

我係窮人玩吾起

swho 發表於 2021-5-10 20:43
回復 阿力達 ##79 的帖子

我係窮人玩吾起

可以學有啲師兄咁,儲幾個月錢去一次的。。。

icefire123 發表於 2021-5-10 19:23
回復 wongwingkin ##75 的帖子

我會搵有感情基礎,最小食過次飯,條女有正職就最好

.......ME TOO......

懷念的澳門

icefire123 發表於 2021-5-10 13:50
回復 vv--vv ##64 的帖子

服務無乜特別,池邊會有幾杯清酒,天花板仲會落假雪,一開始可以邊傾計,邊飲清酒,所以我都後悔左雙飛,哥種環境傾計考車牌最好,雙飛囡囡要睇另一個感受,車牌多數無。

師兄咁即是主題房是溫泉房,玩雙飛,冇玩K房,9000埋單,那麼單飛咪起碼都要4500,這價位以前是韓模了,不知師兄是否只是選了北方佳麗,是那個級數

KIMMOK 發表於 2021-5-10 15:02
我都以為係包K房,如果包K房係以前个價,K房一个中加上房,但吾係,係只係揀女,總之玩理主題温泉房四千四度, ...

即是要玩主題房兼4000起,比起以前二千幾多了50%,是不是全部超模級數先,都好狼死,咁就算過得番大海都唔會去了,比4000只是上房,不如去9号都還有多part枱鍾玩。

感謝師兄分享, 通關後要試試。

預訂明年?

vv--vv 發表於 2021-5-11 01:24
即是要玩主題房兼4000起,比起以前二千幾多了50%,是不是全部超模級數先,都好狼死,咁就算過得番大海都唔會去了,比4000只是上房,不如去9号都還有多part枱鍾玩。

有得放行先問都未遲,無遊戲俾你玩,間房玩得一陣,咁貴玩一Q你都吾会考慮啦

vv--vv 發表於 2021-5-11 01:24

正如樓上所講,有得過去先諗!

太樂觀了…………

wongwingkin 發表於 2021-5-11 11:00
有得放行先問都未遲,無遊戲俾你玩,間房玩得一陣,咁貴玩一Q你都吾会考慮啦

係,如果冇得hea幾個鈡,四千蚊扑一嘢,性價比唔值。

vv--vv 發表於 2021-5-11 01:13
師兄咁即是主題房是溫泉房,玩雙飛,冇玩K房,9000埋單,那麼單飛咪起碼都要4500,這價位以前是韓模了,不知師兄是否只是選了北方佳麗,是那個級數

是國內的,沒看到有韓模,好像溫泉房要加4,500。如果單飛可能4000。

我愛六六八 發表於 2021-5-11 13:03
太樂觀了…………

今天第四日清零,仲有十日,但唔係應該預先同澳門或國內倾好安排细節咩,要等到清0十四先傾,要攪多一個月落實,期間又爆一兩單咁真係唔使過去。

icefire123 發表於 2021-5-11 13:07
是國內的,沒看到有韓模,好像溫泉房要加4,500。如果單飛可能4000。

引到師兄要揀兩件入房,質素应有返咁上下。

點翻身都冇用都去唔到

vv--vv 發表於 2021-5-11 13:12
今天第四日清零,仲有十日,但唔係應該預先同澳門或國內倾好安排细節咩,要等到清0十四先傾,要攪多一個月落實,期間又爆一兩單咁真係唔使過去。

我想講,澳門清零係過左三個月,大6至批准4類特別人士可以做核酸通關(學生,商務,有大6居住證,教師)。。。你就算可以14日清零,都唔好咁樂觀,漫漫長路。。。

icefire123 發表於 2021-5-10 12:47
喱間去過,一入去唔係座大廳,係好多獨立房,私隱度OK.
個場主打k房,同遊戲房(係同條女入房玩,無見到免費 ...

成皮野C兄真有米