澳門番新桑拿

回覆 讚好 不讚 使用道具

vv--vv 發表於 2021-5-8 10:03
以前東A關門了一段時間,終於重開但重新裝修還改了名做會所,問以前相熟經理是不是改為NC,佢話唔係,是高 ...

期票報告,好。

wongwingkin 發表於 2021-5-11 13:35
引到師兄要揀兩件入房,質素应有返咁上下。

Wong 兄對高質靚女始終好有興趣

vv--vv 發表於 2021-5-11 22:12

係男人都對高質女女有性趣,分別係,有冇錢。。。

阿力達 發表於 2021-5-11 17:44
我想講,澳門清零係過左三個月,大6至批准4類特別人士可以做核酸通關(學生,商務,有大6居住證,教師)。。。你就算可以14日清零,都唔好咁樂觀,漫漫長路。。。

成哥話淸0十四便可以抱抱,只去澳門不能上大陸,如果有心攪,便應該現在做凖備工夫,如果唔係又是大隻港,其實雖然話唔自在,但疫前平均每天有一萬港人過江,都不是少數,對經濟有穏定作用。

Lowcfat 發表於 2021-5-11 22:11
期票報告,好。

希望這張期票可以提早兌現

阿力達 發表於 2021-5-11 22:16
係男人都對高質女女有性趣,分別係,有冇錢。。。

都是那句,有錢就可以任性

vv--vv 發表於 2021-5-11 22:19
成哥話淸0十四便可以抱抱,只去澳門不能上大陸,如果有心攪,便應該現在做凖備工夫,如果唔係又是大隻港,其實雖然話唔自在,但疫前平均每天有一萬港人過江,都不是少數,對經濟有穏定作用。

佢話,14日,先至可以開始傾,冇話可以泡泡。。。你誤會也

阿力達 發表於 2021-5-11 22:46
佢話,14日,先至可以開始傾,冇話可以泡泡。。。你誤會也

如果有心攪,就應該現在預備,好似新加坡咁,所以看來都是玩我哋凸守多,睇死你冇可能清0十四,更唔希旱香港人過去洗錢,本來兩地兄弟本來最易傾,攪成咁兩地領導人都有責任。

vv--vv 發表於 2021-5-11 22:12

高質回歸馬交绝对是一件好事,雖然無得親身品嘗。我宜家比較着重性價比多D了,以前玩開的地方可能未必捨得常常去了。

wongwingkin 發表於 2021-5-11 23:40
高質回歸馬交绝对是一件好事,雖然無得親身品嘗。我宜家比較着重性價比多D了,以前玩開的地方可能未必捨得常常去了。

我係已經放棄以前,而家去豬西4舊一嬌,比馬交酒店妹9舊平差不多一半。。。而且,服務更多

wongwingkin 發表於 2021-5-11 23:40

相信黃兄當可以再過大海,都會找機會去食好嘢,始終最安全最靚最多玩法的都是在對岸

vv--vv 發表於 2021-5-11 22:19

幻想本地感染個案清零14日,不如等待淋病出殯后14日快得多…………

vv--vv 發表於 2021-5-12 00:20
相信黃兄當可以再過大海,都會找機會去食好嘢,始終最安全最靚最多玩法的都是在對岸

貢多人响往🐎交桑拿,系因為🐎交桑拿管理有質素!

阿力達 發表於 2021-5-12 00:11
我係已經放棄以前,而家去豬西4舊一嬌,比馬交酒店妹9舊平差不多一半。。。而且,服務更多

又平又靚又好服務,只能密密食

vv--vv 發表於 2021-5-11 23:10
如果有心攪,就應該現在預備,好似新加坡咁,所以看來都是玩我哋凸守多,睇死你冇可能清0十四,更唔希旱香港人過去洗錢,本來兩地兄弟本來最易傾,攪成咁兩地領導人都有責任。

弊在淋病軟皮🐍只顧自身利益同企個寶貝仔-林約希嘅前途!

被人睇死企5旨在………………

除非企個寶貝仔爛春袋 ,否則1於好少理

vv--vv 發表於 2021-5-12 00:20

有机会組隊去MK(MclubK房)玩

可能因為無得去馬交玩

wongwingkin 發表於 2021-5-12 00:54
可能因為無得去馬交玩

Everyone needs more options. The more the better.

酷新丁 發表於 2021-5-12 03:14
Everyone needs more options. The more the better.

現在只能本地遊,体会中