澳門番新桑拿

有機會係某些人知道佢身份
之後報串要「好人」上去查牌
一獲捕啦

真係好心佢
做得身份尊貴
叫高級私家房啦
為何要去大眾場呢
回覆 讚好 不讚 使用道具

mcdullpig 發表於 2021-5-12 10:52
一獲捕啦

一舖玩完了

mcdullpig 發表於 2021-5-12 10:52
一獲捕啦

响上面靠關係互相識做不嬲慣左和尚擔遮

典知香港無貢嘅習俗(應該講:暫時未有)!

企而家1定响羈留所大叫:忠忠直直,終須乞食!

我愛六六八 發表於 2021-5-12 00:29
幻想本地感染個案清零14日,不如等待淋病出殯后14日快得多…………

估計下次斷䌫是佢出來認叻話抗疫受控之時,每次都是這樣

我愛六六八 發表於 2021-5-12 00:32
貢多人响往🐎交桑拿,系因為🐎交桑拿管理有質素!

安全多囡多玩法,可能全世界只有這地方是這樣

wongwingkin 發表於 2021-5-12 00:49
有机会組隊去MK(MclubK房)玩

贊成,現在開始儲錢,去少啲名山,FL,但相好唔少得,只可以買少啲禮物囉。

回復 阿力達 ##111 的帖子

我最近兩次去酒店都有驚喜,樣唔差,身材OK, 服務仲好好,比以前好左好多.

回復 wongwingkin ##97 的帖子

係好靚,網紅樣,但飛機場,喱個似係咀咒

icefire123 發表於 2021-5-12 14:19
回復 wongwingkin ##97 的帖子

係好靚,網紅樣,但飛機場,喱個似係咀咒

咁真可惜,造爱用,咁貴我一定要有樣有波,我寧願要無咁靚但有波。

vv--vv 發表於 2021-5-11 01:24
即是要玩主題房兼4000起,比起以前二千幾多了50%,是不是全部超模級數先,都好狼死,咁就算過得番大海都唔會去了,比4000只是上房,不如去9号都還有多part枱鍾玩。

咁又吾使咁灰,仲有好多場都係2千五到3千,如果一定要揀中國,現在其它場起标2千5以上,如果越南就2千以內,超模我就吾肯定係咪全部,稍為好样好身材的都3千5了

KIMMOK 發表於 2021-5-12 17:40
咁又吾使咁灰,仲有好多場都係2千五到3千,如果一定要揀中國,現在其它場起标2千5以上,如果越南就2千以內,超模我就吾肯定係咪全部,稍為好样好身材的都3千5了

佢話唔去M club,唔係唔去馬交。。。不過而家又話儲錢去

icefire123 發表於 2021-5-12 14:15
回復 阿力達 ##111 的帖子

我最近兩次去酒店都有驚喜,樣唔差,身材OK, 服務仲好好,比以前好左好多.

但係,你講好果啲,係1200起跳呢。。。

阿力達 發表於 2021-5-12 18:50
佢話唔去M club,唔係唔去馬交。。。不過而家又話儲錢去

黃兄未去過A埸都吹雞叫去,咁當然要支持吓,不如大師兄也一齊來高興下

wongwingkin 發表於 2021-5-12 09:59
現在只能本地遊,体会中

Do share more here for those of us who could not experience it in person.

vv--vv 發表於 2021-5-12 23:02
黃兄未去過A埸都吹雞叫去,咁當然要支持吓,不如大師兄也一齊來高興下

達兄吹🐔你諗住🚤過去???

公海被拘捕要引渡番🇨🇳

如果你針系衰左🤦‍♂️,禾哋幫你請願又典話!

酷新丁 發表於 2021-5-13 00:16
Do share more here for those of us who could not experience it in person.

快餐+甜品

vv--vv 發表於 2021-5-12 23:02

我退出左好耐。。。你地玩開心啲。。。

回復 vv--vv ##1 的帖子

真是好贵

回復 阿力達 ##13 的帖子

我係客,我唔鐘意就唔幫襯;你覺得應該就身體力行多幫襯,遇到d囡囡俾人MARK晒就唔好怨。

Fans_2009-7-25 發表於 2021-5-15 17:02
回復 阿力達 ##13 的帖子

我係客,我唔鐘意就唔幫襯;你覺得應該就身體力行多幫襯,遇到d囡囡俾人MARK晒就唔好怨。

師兄隔左咁耐,既然咁忙就可以忽略我喇。。。你當然可以唔去,至於我去唔去就不勞你掛心。。。我只係評論東昇作為商家,自然在商言商,邊個運作模式賺更多錢就使用邊個模式嗻,我都係唔接受佢個模式所以我就唔會再去東昇場,但係我唔去,一樣大把有米師兄去,每個場都有佢噶市場定位,你既然覺得佢個市場定位唔係你,你可以唔去囉,但係唔代表東昇唔應該又開桑拿有做K,人地商家,就係應該做賺更多錢噶模式。。。如果好似你所講,要做討好部份客人但係唔係咁賺錢噶模式?邊度有呢啲商家呢?哈哈。。。