新場Coffee Spa@🌸Angel 高顏值指數🔥高挑模特身形,有驚喜🤤一試難忘😍

名稱: Coffee SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B48115-尖沙咀-水療SPA-Coffee SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

水療場:新場Coffee SPA

環境:空間感大,有客廳,寬敞企理,按摩房舒適,設獨立浴室

囡囡:Angel

國藉: 香港女仔

樣子:樣子甜美,高顏值指數🔥真人靚過相,一雙電眼,有清純氣息,充滿時代感

年齡:廿零歲,嫩口女神

身材:青春有活力,高挑模特身形,身高165cm,34C,全身走肥,皮膚白嫩,白滑美腿

技術:原來Dup果part係好野黎架,Dup得又玩得

服務:溫柔體貼好服務,有求必應

態度:態度和藹,言談適中,全程無悶場

香港女仔Angel笑容滿面熱情招呼,態度和藹可親又夠善解人意,
招呼熱情周到,主動教好水溫叫我沖涼,
出黎主動幫手抹乾身,佢服侍我趴低按摩床……
之後落足心機幫我按摩,
齋睇樣以為唔識揼,點知原來真係有料到,
主攻我膊頭同條腰,幾好功架,技術掂喔,
力度唔錯搵穴又準,同我按埋頭揼埋手腳,
真係按到成身鬆曬鬆咗唔少,
之後推油,用力用心全身上下推呀推,
服務做到足,絕唔馬虎,
下一part,港式nuru重頭戲絕對不能錯過,
面對那些年初戀無限touch嘅感覺,
到驚喜時刻,天使般既服務,小弟即刻被融化,
剎那間我真係投入曬,換花式好配合,
終於招架不住,頂唔順嘔咗白泡,一試難忘😍
事後囡囡幫我清潔特別溫柔,真心滿足。
回復 SunboyM ##1 的帖子

多谢分享
多謝師兄分享。
身材真正,好玩,謝分享

Thanks for sharing
有冇咁正
試左,正
下次去食
找機會去試,正
多謝分享
very nice figure thanks for sharing
thanks for sharing
多謝師兄分享
very nice figure thanks for sharing
多謝師兄分享

thanks for sharing

有時間來

多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 21:42