[精兵召集] 疫情集中討論帖 (十二)

中國疫苗遇印度變種中國武漢肺炎 = 葬禮

中國準備死一半人啦
dddmmm 發表於 2021-6-6 20:57
2023之後希望會好啲,泰國開到比你去都係死,去玩女有親密接觸基本中硬,一個唔該中變種就不得了...
回港免 ...

今年都唔洗諗!
下年可以諗吓嘅!
打咗疫苗都唔係100% 安全!
依家D 變種,打咗針保護率都低少少!
回復 ka_yiu ##74 的帖子

泰國俾去 香港都唔會免隔俾返
黑人898 發表於 2021-6-7 15:44
台灣做得好,係你以為,德國報紙話台灣防疫係靠運,運氣一冇就即刻現形,隔離酒店諾富特,居然同時可以用 ...

分析有理

請去廣州睇下

7月布吉開始解封

大家會出發嗎?
回復 KYPSS ##1 的帖子

大陆过吾到去啊!!!得过睇字!
返嚟要隔呢!
Good news! But meaningless to HK, since when you back from Phuket to HK, still need to quarantine for 2 weeks
ivancww 發表於 2021-6-10 08:06
Good news! But meaningless to HK, since when you back from Phuket to HK, still need to quarantine fo ...

I thought the HK quarantine is 3 week.  I know someone just came out from quarantine.  
回復 tccck ##3 的帖子

應該修例, 打咗針可以免隔離, 如果唔係打針來把鬼
fy9413 發表於 2021-6-10 13:17
回復 tccck ##3 的帖子

應該修例, 打咗針可以免隔離, 如果唔係打針來把鬼

中國都知道打科興冇用
good news meaning no news
回復 hangten ##91 的帖子

但泰國打科興話有用喎
fy9413 發表於 2021-6-10 22:57
回復 hangten ##91 的帖子

但泰國打科興話有用喎

喺香港打完兩針科興去深圳要唔要隔離?

廣州已經有70%居民打完兩針中國疫苗, 現在咪爆到七彩
hangten 發表於 2021-6-11 01:41
喺香港打完兩針科興去深圳要唔要隔離?

廣州已經有70%居民打完兩針中國疫苗, 現在咪爆到七彩

就係爆到七彩,先有咁多人打針,中招個班係冇打針,反中反到冇常識,美國個博士打完兩針BNT去印度幫手,第三日就死咗,咁應該打邊隻針
黑人898 發表於 2021-6-11 02:14
就係爆到七彩,先有咁多人打針,中招個班係冇打針,反中反到冇常識,美國個博士打完兩針BNT去印度幫手,第三日就死咗,咁應該打邊隻針

遇上印度變種中國武漢肺炎, 冇一種疫苗有效

中國準備死一半人啦

美國死幾多人 - 日日數住
中國死幾多人 - 國家機密

冇常識至相信中國

***已經殺到上海鳥***
黑人898 發表於 2021-6-11 02:14

你盲撐中撐都無常識,好多人打完兩劑科興都中招呀
黑人898 發表於 2021-6-7 15:44
台灣做得好,係你以為,德國報紙話台灣防疫係靠運,運氣一冇就即刻現形,隔離酒店諾富特,居然同時可以用 ...

運氣可以頂一年先出事都幾好運喎,你講既野全世界都發生緊,唔好講到台灣先有甩漏,大陸疫苗一開始標價最貴自己搵返嚟睇啦,唔好睇啲唔睇啲,假新聞多到你以為
沙咀輝 發表於 2021-6-7 21:42
今年都唔洗諗!
下年可以諗吓嘅!
打咗疫苗都唔係100% 安全!

呢2,3年都唔洗諗....
打疫苗最緊要補針,隨時1年一針
仲要你個人頂得住

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 23:07