[愛嫖交流/分享] 靈與慾

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近同件玩心靈空虛的互補,四次staycation都係齋,
mmexport1621382997445.jpg mmexport1621382982490.jpg
囡帶埋小朋友一齊添金域假日
母親節翌日食埋自助早飧,都係632,如心海景房都係465,
一男两囡两小游埋水,同房分床食齋,但睇下小朋友都
慾,一次食左偉哥囡走左,落咸記,嫖大白鲨,大白鲨幫我條能笠膠,跟住半卧床边劈開隻閪,用濕巾抹下閪,我俾我濑一陣就抹閪搽K Y捉我條能屌佢塊閪,插入去,睇住碌能抽插U N一輪,囡摸我蓮,伏身啜其大波,囡只俾啜佢左边波,話右边痛,我一路啜,條能U N實浸,而大白鲨豆春袋,享受一輪,平常己滑米青,今次未出,改要上床屌,屌多一陣,揽住,责實,大白鲨一路一扌豆住我春袋玩到出嘢,跟住除袋,洗能去油渣麵飲完汤再去新登中出,落新登中出都好過引,其後去完staycation又食齋,又去新登中出 ,食左如圖件250, mmexport1621382946454.jpg 服務0K,但閪殘波泵,笠膠一百都唔
其後同囡溝通,確定佢唔会搞野,都好,有人陪下沙灘游水睇三点 mmexport1621382957470.jpg mmexport1621402876895.jpg
,住晚酒店,池畔观美女
睇完三点美女充值鸠能量,最近同黄綠攞470偉哥尚剩两粒, mmexport1621402986169.jpg   現在靈,慾分開,相信一定有日靈慾一致
而放鸠能量落返插秧 ,回港易後,各地企企滿街,而插秧由死寂因大量福建回港, mmexport1621382953186.jpg 春滿插秧,大家快的去玩,百五元執件食過,佢打左國药,我打左復必泰,互除口罩,濑到佢典   IMG_20210519_134615.jpg ,要鸠,揸住我條鸠笠完膠帶我條能插入塊gap,屌佢隻閪   IMG_20210519_134918.jpg ,哈哈,好過引

有得玩就OK。倒影出賣了你
头香点赞师兄,管你世界怎样恶劣,仍然玩得开心愉快
C兄,你常玩大白鯊,除了波大一定有她个人之處,能説説嗎?她1Q收費如何.
回復 大江東去 ##2 的帖子

多謝分享
通利仔 發表於 2021-5-20 12:10
C兄,你常玩大白鯊,除了波大一定有她个人之處,能説説嗎?她1Q收費如何.

大白鯊1Q150
多謝師兄分享
多謝分享
又睇到師兄過癮文章
大白鯊是否好好砌?
1314.ww 發表於 2021-5-21 12:57
大白鯊是否好好砌?

大白鲨波大又挺,俾啜蓮頭,當啜住蓮伏身责住U N實,佢会掃春袋,等你射得舒暢
多謝分享
多谢师兄的分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 16:53