[九龍走地G] 黑 警 查 尖 沙 咀 鳳 樓 劫 案,拉 1 無 證 女 子!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

" r5 O% A  i) V8 U4 G# `

) U% R. A. q+ p8 P. ?. m/ ~$ c0 d( h" x5 [# D, @

- k) c0 _! E) [$ w& Z8 w; S5 j$ Z$ |" Y0 _+ b2 P7 T; [
* T( Q. I" F6 n4 }0 {
黑警查尖沙咀鳳樓劫案,拉 1 無證女子!  
. U! z3 c$ Z3 z. R# b; V
# u% B0 k6 V3 z
6 W* v4 z, ]* r% k: }6 n/ d8 j$ n
8 T5 A# D7 A6 k) H- S) ^) F: z5 g
' T8 m5 S. E' v, X, J: z; X6 n/ z
' k" V3 E7 J2 J7 T
3 ]. u2 F& Z/ w0 b  o, [# G2 x+ ~% R2 U. P5 G# i; N
# G* S0 ~6 O6 \" Y1 p0 G1 N9 K
bkn-20210520000810085-0520_00822_001_02b.jpg - i) C. E% t% W4 ~) Q/ f

0 Q2 I8 p8 i# r$ O9 j# a' C8 @. n7 ?+ y9 i' {' Z' s
! ?! g* N  T! z$ B0 r/ d8 V
bkn-20210520000810085-0520_00822_001_04b.jpg 7 r$ j0 R' X8 y. e# N. y0 O

# d2 q+ E& M5 q# P" o  `3 t$ \% ~+ `% ?8 u) O4 m. w

# s5 Z; b9 q- q1 m! G0 z2 M bkn-20210520000810085-0520_00822_001_03b.jpg & B: x9 v5 G6 o) s; T/ L

: A0 s* B3 [- L+ J  |: P" X
8 Y9 j7 i" {1 F! n5 V. d, E5 t9 H+ r, h: H, [6 _
4 |; ^4 M7 r9 X; \2 Y/ I+ X

. i% M* t+ ~2 c, J$ G5 G$ e+ f周三(19日)深夜近11時,警方接報指一名持刀匪徒,闖入尖沙咀加拿分道33號發利大廈3樓一單位。警員接報趕至,隨即登樓調查,據了解涉事地點為一個鳳樓單位,警員在現場未有發現刀匪,經初步調查後,單位內一名女子因未能出示身份證件文件,被帶返警署扣留調查。
  F+ m0 S- ^! c( ^0 B3 ~( Z
8 B' Q7 C2 }$ N- C
% W1 W' u* u. c3 I$ i* T& \& K+ \3 p8 n- Z( d1 q2 w

2 {4 q- Z6 P* _, Z7 ?! K! V2 V. U% F& G, p1 R
, q0 B7 w% a& O
7 h6 b0 }5 Z3 w1 n: I& q  r8 p/ {, j0 n1 p# j* R
唉、又嚟劫財劫色!
回覆 讚好 不讚 使用道具

做賊都無大志~

個無證如果儲埋十日八日肉金,個贼应該好和味。

因為一單劫案被發現冇證...

冇證報警。。。搏拉😂

又有無發現阿 SIR

捉唔到賊  唯有捉條女

本帖最後由 神之水滴滴 於 2021-5-21 14:11 編輯 3 q2 A* F* A, [9 @! `& ^9 Q8 `1 d
6 m  N, \# b1 i! |$ P
聽講係客dm報吋,唔知係咪真

神之水滴滴 發表於 2021-5-21 14:11 # p& M$ r: h4 j+ ?/ j; I3 o, ?
聽講係客dm報吋,唔知係咪真
8 u* R/ Q. ~" @' N- L& M
睇吓過幾日有冇 VAR 出就知係咪老凹!

做雞都唔易,多年前叫雞,屌完問我可唔可以帶佢搭車去羅湖,等佢執野,唔夠五分鐘有個公仔佬入黎……

回復 seafoodfans ##11 的帖子
" d; D  Z9 B! k  F2 Z- M# E) d) h% u! O
佢想走佬?

seafoodfans 發表於 2021-5-22 08:34 8 C5 K- }$ t0 H6 `
做雞都唔易,多年前叫雞,屌完問我可唔可以帶佢搭車去羅湖,等佢執野,唔夠五分鐘有個公仔佬入黎……

: n, v5 R- Y; ^' w3 [邊棟吖?之後呢?

Tongchan1 發表於 2021-5-23 00:12 / |" M# H: b# }; D4 I9 I
邊棟吖?之後呢?

; p1 V) K0 i3 Z0 ^. [. s6 e( v立信,我係度沖緊身,行出黎,我話講左加鐘繼續… 條公仔佬原來入黎收數。跟著同條女前後腳落樓。果日夜晚要上廣州,咁就同條女一齊過羅湖,原來佢黎左三日,佢話揾錢少又比人屌屎忽… 我無喎,佢話你斯文,有 d 隔硬黎… 揾間茶餐廳坐低, 飲完檸茶問我得唔得閒去玩,我話廣州返黎揾佢。佢問我廣州住邊度… 原來佢深圳無地方住,佢係重慶既。結果跟左我上廣州到我做完嘢走,佢先返重慶。我無瑞瑞包左佢幾星期。四川重慶多靚女,佢叫乜名早就唔記得,只記得靚女好玩。叫我去重慶娶佢做老婆,唉,要揾食周圍走,點可以有老婆?

seafoodfans 發表於 2021-5-23 11:15
) }# K7 M+ h" r; Q( W% c% l立信,我係度沖緊身,行出黎,我話講左加鐘繼續… 條公仔佬原來入黎收數。跟著同條女前後腳落樓。果日夜 ...
  U9 C! d* X: O9 B3 \. _
哦,囡囡陰公,仲要夾硬被人插菊米...( b" _; b7 l6 E/ |, k1 _! e# L
幾耐之前吖? 立信好耐下

回復 seafoodfans ##14 的帖子/ ?5 c7 M% m8 N9 j
- _2 P6 i- o' e
收數唔應該入來,等人做完先。
: @: a5 D- \% _* v; _* [' ]* }另外女女比人插屎忽都唔還手?' L6 g% N, P: u8 z
包佢點計?

5267 發表於 2021-5-24 00:28
0 s0 k% j& Q  R. u' @, K回復 seafoodfans ##14 的帖子
# q9 M+ B9 S: v
8 A- x  I) P! L' t  p( l' E' U) I收數唔應該入來,等人做完先。
+ o* h* @; d. S, J% w
公仔佬,唔通同佢嘈咩,佢知唔知條女走我唔知。條女都無話包佢,我麗灣有間屋,佢唔走無所謂… 至少有人陪,同佢食飯好過同上面班表叔。記得成日同佢去行沙面,坐下酒吧,都幾好 feel.... 佢無要求幾多或問要錢. 佢講話去香港比人呃既,根本唔知係做雞,真假唔關我事,不過見佢係羅湖換人仔時只換番二千幾… 分手時送佢去火車站,用個信封入左二千銀美金比佢,無講佢知幾多錢,只係話比佢買野食。曾經想過去佢老家揾佢,不過無去到,唔知佢說話真假,唔想害人害已。留番少少回憶算。至少果幾星期,佢無要買野,亦無要餐餐食龍肉,幾隨和,日日好似情人咁. 記得係買左支香水同幾件衫,都係我要買既,我鐘意佢咁著同果種香水味… 佢屎眼係幾緊窄,後來果兩星期次次都前後上下玩晒。 佢話以前從未做過屎眼,係果幾日比捅左幾次, d 客話廣告有寫屌屎忽。

* ^. O1 W9 ^4 ^8 ^" }* l8 t$ n1 C/ Z, C! P2 c+ J& G
回復 seafoodfans ##17 的帖子- \% `2 Z4 B. C+ R8 k6 t7 q
& R- |* P3 i! d6 X
大哥你誤會我意思,係想話公仔佬唔應該入來,佢入來你都無計,學你話唔通要同佢嘈咩。
" e' U2 Z: D; O應該好多年前嗎?現在女女唔啋你,廣告寫有環吹都唔做,唔好話後面。

seafoodfans 發表於 2021-5-24 14:24 & T& ]% ~. c3 p
公仔佬,唔通同佢嘈咩,佢知唔知條女走我唔知。條女都無話包佢,我麗灣有間屋,佢唔走無所謂… 至少有人 ...
$ m0 d) ?- d! a, p5 `! Z7 ~0 X9 B) e/ M: s# r
難忘的回憶