[唱K-GF] 金寶城夜總會

I want go too
i have go too
有冇CHING知 二玲去左邊個場
2/F have K ar
好耐無去高官了
早兩日上過去
而家落樓要480+150
回復 hkvinsanity ##27 的帖子

質素如何
回復 sdvsds ##28 的帖子

嗰度都係食服務
大波中女一名
叫做ok啦

永遠都係走嗰陣先見到件好啲嘅................
回復 hkvinsanity ##29 的帖子

方唔方便 比個名來。大波喜歡呀
回復 hkvinsanity ##27 的帖子

即係加左$30房租, 最重要宜家d女質素如何
朋友上星期去過,間房只係用來等女

等左15分鐘,得一條女入來,瘦瘦中女,唔掂

一等又15分鐘,出去問……再等多5分鐘終於有一個

為免再等,是但入閘,中女

埋單5舊+150房錢
fatbilly 發表於 2021-6-11 10:49

係,我上次都係咁
Tdkiller 發表於 2021-6-11 11:16
係,我上次都係咁

我見各位都咁講。題外話
所以昨日 轉左去尖沙咀 SPA玩
Ok 係比多啲 1千。好玩 冇中女。
真係冇詐型

如果再係 打怪獸~唔好再死守K壓啦~
FNX45 發表於 2021-6-11 13:12
我見各位都咁講。題外話
所以昨日 轉左去尖沙咀 SPA玩
Ok 係比多啲 1千。好玩 冇中女。

spa玩法唔一樣
1. 要揀定女
2. 一入房就除衫做野

k壓/ 夜總會(NC)
1. K壓揀女唔計錢, NC就4個字問一次計鐘錢
2. 慢慢黎唔岩可以換女

我個人唔鐘意一黎就搞~ 好冇癮

睇唔岩女可以走一個仙都唔使畀
FNX45 發表於 2021-6-11 13:16
如果再係 打怪獸~唔好再死守K壓啦~

度度都要打架啦 你估SPA唔一定後生靚女? d圖咪一樣P出黎咪又係照騙.

中坑水馬最近上高官試咗
加 2 - 人妻,笑起嚟有酒凹,真波大波,腳又唔粗,服務唔錯,碰碰車得嚟好攬好水好砌,又會就住水馬慢慢玩,應該會翻食。
缺點有個小小肚腩仔,唔介意嘅話可以

Yoyo - 短髮,走肥高瘦身材,一入房以為抖陰咬米
5星服務,磨J 都差啲走火
缺點波仔細咗啲
好耐冇寫報告 今日因朋友小馬哥推介我 重遊舊地, 太耐冇去, 帶枱嗰啲都唔認得我, 今日落雨天可能小女返工, 原定目標今日突然休息,隨缘第一個呢好似叫做晶晶(靜靜) 企喺門口睇落後生有波路, 但唔我喜歡的類型 ,再坐多十五分鐘叫倩儀, 今次有坐埋位 睇咗陣高大型有波路,都冇揀, 之後 係今次 我選擇嘅 叫做阿wing 身型瘦 唔高 樣貌唔錯 應該都後生嘅返咗幾日工 ,坐咗一陣就畀錢上房, 身材均勻全走肥, 始終新人服務冇做得咁多 ,但該有嘅服務都做齊 ,細心吹奏 ,由插入到完成全程叫床冇停 。畀你好似搵到初次拍拖上床嘅感覺。 應該有好大嘅進步空間 如果下次 我朋友推介嘅大個波妹都冇返工嘅話,絕對會再搵番佢, 始終我都係胸奴一族。
但消費真係俾以前貴咗好多。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 06:46