[唱K-GF] 金寶城夜總會

最近應該都很旺場,廣告都沒出,星期六晚上想去K壓都應該沒房吧
以前是好地方  
好耐未去過 搵日上去睇睇先
回復 rossoooo ##41 的帖子

你錯了,上次去個時靚到一個點,客又冇囡又冇

回復 Tdkiller ##44 的帖子

原來係咁,我真的想多了
今晚 walk in 試試
今晚2樓同7樓爆晒棚
今日路過去搵咗朋友介紹的嘉美,外形有啲似章小蕙, 屬於高瘦類別,對波 算係好大下但比較淋, 中為有啲肚但唔礙眼, 下圍大。 但整體身型係瘦嘅。 服務係唔錯,剛剛教佢乳交,下面又多水女上感覺好好,佢妹妹生得比交低,所以狗仔後入一流又窄啲, 好似有個圈圈住你咁,屁股又大又好肉,碰撞感一流, 可以返食之作。 當然冇以前宝文個啲咁犀利拉。 希望有機會再遇到美斯同靜宜同等之 level.
下次再食新嘢再寫
美斯,静兒真係正。仲有美琪都唔差!
請問有沒有新女推介
唔知果場有冇女?疫前去過,晚上只有3條女,死未?價錢是480+120?
已經加左價😂480十150
而家係上面 坐左20分鐘今制 一條女都冇帶入黎😶

回復 sleepyourmum ##52 的帖子

都係去二楼或者七楼好玩啲,多选择D,最重要系睇唔啱又唔会计钱。只不过礼拜五六晚就真係爆晒场。
下午時間有無好介紹?
好耐無上去,請問有冇好囡囡推介?
以前很美好!現在不知變成什麼樣了(>﹏<)
囡真係太少。  但新囡計,加兒,倩兒,yoyo,洋洋都有驚喜。
YCSH 發表於 2021-6-3 07:45
有冇CHING知 二玲去左邊個場

聽講私有化咗
ctr 發表於 2021-6-24 15:56
好耐冇寫報告 今日因朋友小馬哥推介我 重遊舊地, 太耐冇去, 帶枱嗰啲都唔認得我, 今日落雨天可能小女返 ...

大波妹是否加X?
溝女王 發表於 2021-8-26 11:22
囡真係太少。  但新囡計,加兒,倩兒,yoyo,洋洋都有驚喜。

加兒,樓上有師兄提過,白滑肉地,有腩大波,對我極放。
倩兒,斯文靚女,外表好好,走肥,只係除衫後有走樣,算GFF。
洋洋,白,有點年紀,但身材線條好得,高技術性女。
yoyo,樓上有師兄提過,高,走肥,樣順眼。

高官係好少囡,但都唔係無嘢玩。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 08:53