樓主: seafoodfans

[粗人粗語] 壞 hard drive 借屍還魂

幾靚女
回覆 讚好 不讚 使用道具

浮番上黎…… 放多幾張相

第三張呢個好燃惡,揸下波都鬧,過左個禮拜有條囡叫我去食飯,竟然同埋佢出黎… 佢認得我,話我早幾日屌過佢,我問咁你記唔記得你鬧鳩我揸你個波 ?…… 後來上左去玩 3P

CWB 嘉玲.jpeg
NP lisa Must1.jpeg
福榮街92-98號常福大廈7字樓D2室 300 dup+hj.jpg

見各位紳士大方分享,小弟都希望出番分力︰

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

打炮虎 發表於 2022-11-6 21:24
見各位紳士大方分享,小弟都希望出番分力︰

最尾果個有 d 印像…

貼幾隻幾乎乜都肯玩既…… 重有做都阿婆級。

德華街66號唐2樓D2室 勁多o野玩.jpg
馬頭圍道83號唐3樓C室 彭單 350 ass.jpg

回復 seafoodfans ##229 的帖子

係呀?重以為佢會比較冷門無乜人試過!佢對波其實真係幾大的,而且lin頭又好敏感,畀我又舔又啜搞到佢興起,剝咗我個套同我鮑魚磨龜頭!但最終埋牙都係要帶套……

回復 seafoodfans ##230 的帖子

謝謝師兄給我回憶

seafoodfans 發表於 2022-3-7 11:04
每次回看她的相片錄像是唏虛,當年不覺得,總以為大把時間,大個森林… 其實能遇上對你真的很少很難… 我 ...

Understood, and concurred with you.

話當年 – – 當年都有幸試過的天后電氣道陀地小姐︰

Miss Fian (但小弟搵佢時係喺深水埗了)

登錄/註冊後可看大圖

可愛小肥的琳琳

登錄/註冊後可看大圖

長腿Jo Jo

登錄/註冊後可看大圖

以及「賣飛佛」Ada...當年佢上岸,小弟低落到狂聽George Michael 的 Careless Whisper.....

登錄/註冊後可看大圖

其他阿詩、Kit、Yu等未試過,雖略有遺憾但亦不至遺恨...........

seafoodfans 發表於 2022-2-14 00:43
係囉,貼上黎回憶下…

以前B嫂有自己網站的,真係好有誠意︰

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

當年有紳士分享佢同B嫂北上玩的經歷,睇到小弟幾羨慕呀。不過算啦,當年小弟寫過佢一篇「真實無謊言」的賽後報告,成為呢度一時歡笑話題之餘,亦都畀佢拎去周圍搬字過紙去做宣傳,後唻又拎到佢一對著過的絲襪做留念,都已經好滿足了!

感謝各位師兄既分享,我都要揾一揾先

打炮虎 發表於 2022-11-7 11:06

B 嫂, 都算係我揾得幾多既一個。 記得睇過佢深圳遊食飯飲湯返香閨… 我揾佢唔係佢波好揸好屌好服待,係比佢 d 眼神吸引,重有化裝 d 金粉,講野把聲。唔記得邊個綱試過搭口讚佢幾句,比人 ban 埋。後來改埋名都唔知乜水先無專登去揾佢… 記得有次揾佢無開門,見隔離果個行出黎倒垃圾,見幾順眼就入左去,猛唱 b 嫂乜乜乜都做、屌屎忽吞精,兩個阿差前後窿一齊黎… 我話,正啊,你制唔制我想同你咁玩.....……

打炮虎 發表於 2022-11-7 10:29
話當年 – – 當年都有幸試過的天后電氣道陀地小姐︰

Miss Fian (但小弟搵佢時係喺深水埗了)

紅衫張相令我想起,有次叫雞,出完野至望到原來開左窗又無拉窗簾,對面重有個女人係度陰陰笑睇住,我話比隻雞聽,佢話怕乜,佢都係一樓一黎,啱既過去屌佢囉……

多謝分享

seafoodfans 發表於 2022-11-7 17:03
紅衫張相令我想起,有次叫雞,出完野至望到原來開左窗又無拉窗簾,對面重有個女人係度陰陰笑睇住,我話比隻雞聽,佢話怕乜,佢都係一樓一黎,啱既過去屌佢囉……

呢啲小姐咪好嘢有自信囉!唔會扮撒嬌呷晒醋咁話唔准搵第二個呀乜乜乜咁......

回復 seafoodfans ##237 的帖子

哈哈,係呀!B嫂啲金粉裝,小弟都黐咗唔少呀!其實佢真係幾好,只係啲寫手廣告太多搞到好多人反感,一提起佢就成班人即刻玩集體欺凌;而家??!!! 反而係有人講個小姐有乜唔好,即刻成班仆街「師兄弟」集體欺凌你……真係報應……但講句少少不中聽的話︰而家老哥你post咁多珍藏出唻,成班就又感慨往事只能回味、此情可待成追憶乜乜柒柒……但查實大家有無反省下做乜繼續支持呢個已經無晒公信力而又一台獨大的平台,等佢繼續又做假又惡呢?而家搵囡真係搞到好厭惡,上網睇啲廣告真係好作嘔,完全無晒當年剩係睇網計劃食邊件好都可以睇到扯旗……唉……

打炮虎 發表於 2022-11-7 11:06

B嫂一定記得啦😂

師兄派褔利呀😍支持,百無荃灣德仁六既木子,lily同伊汶?荃灣三寶德仁三公主啊!

打炮虎 發表於 2022-11-7 19:30
呢啲小姐咪好嘢有自信囉!唔會扮撒嬌呷晒醋咁話唔准搵第二個呀乜乜乜咁......

最怕遇到重有公主病既… 我問佢識唔識對面條女,叫佢過黎一齊玩…… 後來我過去揾佢,因為見佢陰陰笑個樣好淫下,上到去佢認得我,問佢有無拍低,睇下,佢話對面條女成日打開晒放生春宮,拍得幾多,不過好呀,我咸濕,成日睇到出晒水,KY 錢都慳唔少,好玩既女……

ashleyyoung 發表於 2022-11-7 19:52
B嫂一定記得啦😂

B 嫂都算留低比我呢類人一 d 回憶… 祝褔佢。重記得佢話可以做我老婆情人,幾感動呀,果一刻幾有幸福感… 至少呃左我果三幾十分鐘,令我又可以呃下自已,好過郁 d 就黑面鬧人果 d ....