樓主: seafoodfans

[粗人粗語] 壞 hard drive 借屍還魂

呢個當年好受歡迎好玩得,幫襯過三四次,三個窿都爆過。

呢個記得果次揾佢時起唔到,因為之前屌左佢隔離左右兩個,原來佢知道,重話點解唔第一個揾佢… 跟著重問我係咪掟左煲,佢做左白姐姐...... 走時叫我唔好再揾佢,唔好叫咁多雞。

呢個無印像.

回覆 讚好 不讚 使用道具

回復 seafoodfans ##41 的帖子

呢3個都好正

seafoodfans 發表於 2021-6-24 01:15
呢個當年好受歡迎好玩得,幫襯過三四次,三個窿都爆過。

師兄,3張相同1人?身形good fit,乜名?

Tongchan1 發表於 2021-6-24 23:15
師兄,3張相同1人?身形good fit,乜名?

唔同人,原圖有樣無格的。乜名唔記得啦… 第一個好旺鐘既,走左又返黎,去過澳門.... 澳門無揾佢,過澳門緊係玩新野啦。

flashgordan 發表於 2021-6-24 11:23
好似加連威路道

好唔好玩 ?

以前D相同D女都好正

seafoodfans 發表於 2021-6-25 00:15
好唔好玩 ?

人生第一次DM

seafoodfans 發表於 2021-6-25 00:07
唔同人,原圖有樣無格的。乜名唔記得啦… 第一個好旺鐘既,走左又返黎,去過澳門.... 澳門無揾佢,過澳門緊係玩新野啦。

支持,繼續正相
回覆 讚好 0 不讚 1 使用道具

呢三個一 d 印像都無,可能我只鐘意姣西,個樣清純又無乜特別行出門口就唔記得。

TST AC 61200480 700a.jpg

佐敦 90904082 coco 600a.jpg

魚涌 英皇道997號惠利大廈5樓508室A房 密碼 2563 娜娜 好大波, 勁好玩a.jpg.jpg

呢個記得,果次本來約左個人妻係 TST 飲完茶上深圳玩,點知佢話佢老公病左唔去得深圳…… 想起呢個係 TST 好耐無轉名無轉地址,應該唔會太差… 開門,嘩,好大波, 好矮好白淨… 個波幾乎有佢頭咁大,重有係成個單位幾百尺佢既。唔係劏房。開頭好冷漠... 玩落開始幾好,有講有笑, 到屌西時問我想玩乜,佢話佢乜都玩,重比我睇一堆假鳩震蛋… 結果玩左兩粒幾鐘。佢係 TST 都好幾年,每次返香港都想揾佢玩,但每次去到 TST 都係玩新既… 後來唔見到佢廣告又有 d 失落感。

令人想念

回復 seafoodfans ##51 的帖子

呢個有 D 印象!
多謝師兄分享!!

回復 seafoodfans ##50 的帖子

第一個記得叫Lily,真係好姣及配合度高

flashgordan 發表於 2021-6-26 17:54
回復 seafoodfans ##50 的帖子

第一個記得叫Lily,真係好姣及配合度高

我唔記得,不過佢張相放左係屌屎忽個 file 入面,除非放錯,應該屌過佢屎忽。那年代幾多後生女賣埋後欄..... 51 個大波矮婆都係叫 lily, 呢個老好多,當年佢都應該三十幾,我反而記得佢。

ching食過既 對對波都咁正!

seafoodfans 發表於 2021-6-26 22:08
我唔記得,不過佢張相放左係屌屎忽個 file 入面,除非放錯,應該屌過佢屎忽。那年代幾多後生女賣埋後欄..... 51 個大波矮婆都係叫 lily, 呢個老好多,當年佢都應該三十幾,我反而記得佢。

記得可能因為夠淫

往事只能回味!!!!!

廿年過去,依家真係冇啖好食。

呢個那天約左第一個開早場,佢話隻西乾淨比我奶玩環保… 後來同佢做左朋友幾年......

Li Ling.jpg

那天十點幾去到立信入 lift ,呢個大波婆叫等埋… 入到 lift 佢望下同我講,樓上咁早無人開工架,得我咁早,我笑下無出聲,到佢出 lift ,成對波壓埋黎,好淫咁笑住話陣間揾我啦… 我上到果層無出去,返落去揾大波先,佢見到好開心咁笑住拉我入去… 沖涼時問咁早係咪放假 ? 我話約左樓上個玩奶西環保,佢話放左日假第一個隻西乾淨… 大波婆話佢琴日都無開工,又水簫又插手指入屎眼洗.....上床佢 69 吹簫,成隻西對住重自已用手撥開隻西… 玩左個幾鐘,奶西環保前後窿,  腳軟軟咁上去揾樓上果個,佢開門話咁遲架… 我問做左幾個 ?佢一野打埋黎,等你呀,即刻攬住佢嘴佢塊面… 大波波後來都幫襯左幾次。 那年代好好玩,當年每年我都會返香港/大陸三四個月,幾乎日日去食雞。係大陸 (廣州) 除左食雞就係晚晚食完飯就去洗頭,一個字平靚正,十蚊五蚊洗頭按肩背,比多三五蚊貼士就成對波放係頭頂,壓埋塊面度。想屌西就同佢講,一般我係叫佢收工去我度,多數百五蚊到第二日中午.  有時陪我食埋飯至走。後生既十五六,我就鐘意揾廿幾三十既。