樓主: seafoodfans

[粗人粗語] 壞 hard drive 借屍還魂

一有沉感覺即閃,做朋友無所謂,唔係要食免費餐。我都有幾個做左十幾廿年朋友既,後來佢地改正行都無再屌過,有一個重做緊,都無屌過佢好多年。豬頭毒爆發前佢同佢兩個姊妹過黎做呃鬼佬,重有時住係我度又帶佢地去玩,四個人訓埋一間房,三個女人淨係著波網底褲 (訓覺好似除光),都無搞佢地。去雞竇比錢屌過佢兩個姊妹。後生 d 靚 d 又未屌過。我件老姣西都無嬲我同佢地去玩同黎我地度住。老姣西知道佢地過黎做雞的。不過老姣西以前都係同做雞差不多,佢做 sugar-baby 做左廿年, 我同佢幾年,年年佢生日果幾日佢都好忙,因為佢以前幾個 sugar-daddy 都揾佢過生日送大禮。應該屌埋。
回覆 讚好 不讚 使用道具

seafoodfans 發表於 2021-8-13 03:50
一有沉感覺即閃,做朋友無所謂,唔係要食免費餐。我都有幾個做左十幾廿年朋友既,後來佢地改正行都無再屌 ...

師兄睇得好化
請問師兄住係美加?

U9ith 發表於 2021-8-13 20:50
師兄睇得好化
請問師兄住係美加?

無著衫露西張相是三件其中一件,  呢張係兩年前佢黎加拿大做雞影既,  其他都係成十幾廿年前香港雞網我屌過存低的,
露西果個識得都有廿年,佢做二奶做雞廿幾三十年。有錢婆黎架,大陸香港幾個物業,大陸重有棟幾千尺獨立屋…
都唔知佢係咪為興趣做… 幾好屌架,前後窿都好有吸力,好姣,唔睇個樣,四十幾歲身材都算係咁,雖然全身都整返黎,
但唔講唔覺既。以前次次屌佢都收錢,今次去幫襯佢,點都唔肯收錢,重要同佢地出去飲茶食飯都爭住比錢。 真係成班
富婆黎,我只有挖苦笑說自已做鴨陪佢地。

睇真 d 條腰粗左好多.....

尖沙咀 金巴利道68號地下B室 Amy 380a.jpg

TST 莎莎.jpeg

TST Rose 95780746 600a.jpg

回味往事.....正

d memory 返晒黎, THANKS

立信 嘉慧.jpeg

呢件記得係馬攬女 (應該比立信年代更早),屌過幾次,因為佢話玩雙飛的,但次次都話下次先,有一次個 keeper 話有新女玩雙飛,聽條女講朝早至到,兩條女緊張到水都無插唔入,又無 ky, 攞 d 潤膚既用,加鐘繼續,後來套都除埋..... 跟著果幾日,日日去都揾唔到佢地再玩。兩條女都話 17 歲...... 其中一個好天真話希望遇到有人買房子比佢。

往事只能回味,多謝分享

多謝分享,當年好多相,都放起電郵度,得閒去回味下

真係大開眼界,我真係後悔太遲至出來玩,哈哈😝

fatbilly 發表於 2021-9-10 11:49
多謝分享,當年好多相,都放起電郵度,得閒去回味下

攞番黎貼下啦,cut 左對眼至貼…

回復 rulebreaker007 ##89 的帖子

咁玩平好多… 又唔駛谷氣。

以前啲相真係真實好多

回復 seafoodfans ##1 的帖子

師兄真好,多謝派福利!

回復 seafoodfans ##4 的帖子

依兩個好得

seafoodfans 發表於 2021-9-13 00:06
回復 rulebreaker007 ##89 的帖子

咁玩平好多… 又唔駛谷氣。

師兄仲有冇多啲分享,等我哋回憶下當年有幾好玩!

第三張果個本來都唔記得,後來有次同條女係向西村食雞煲,原來佢地識得既,咁就坐埋一齊,佢認得我話我幫襯過佢......

以前141真人相,真係好正,依家假到死,去到除時第二個人黎,有d老扮後生,肥P到瘦,完全無mood,
最鍾意食短期黎做女女,有初做人妻有十幾歲至二十頭靚妹,怕怕醜醜咁,食起黎好正,不過都成5年幾無玩141,

謝謝師兄,都好幾年冇玩了
帶起好多回憶,正!

呢啲回憶好正,好正實同回味,你係得嘅!👍🏼

多謝分享!條條女都好大波!