樓主: seafoodfans

[粗人粗語] 壞 hard drive 借屍還魂

真係唔明 點解條條女都咁大波

波型仲要咁靚...恨死隔離
回覆 讚好 不讚 使用道具

這年代已經唔可以再信相

後生時專揀大波既屌,而家睇番都好正,不過好多都無乜印象,個 HD 分開幾個 files, 想屌既, 屌過既, 賣屎忽既, 重有係做左朋友或溝番黎既. 呢個 file 最多回憶,有 d 重拍埋 video。

TST 小天真1a.jpg

美君 600 64296821.jpg

師兄專吊大波妹

有時真係不能怪我地講舊時, 因為舊屎真係好玩好多, 性價比高

老野鐘意講舊屎,有次夜晚八點幾身水看汗,去按鐘求其揾件想沖個涼嘆下冷氣至番去訓,開門見幾靚女又大波 (假波)… 沖完涼無屌西,只係光豬咁聊天,跟著佢問可唔可以同佢去食野,然後又身水看汗,佢知道我一條友,叫我不如上去沖涼…,跟著又聊下,原來佢有個姊妹自殺死左心情好 down... 重眼濕濕,果晚無走,攬住佢訓又無屌。第二日比錢佢唔肯收,佢話係佢叫我留低既……,走時問我做乜唔屌佢,我話累,下次先,佢問幾時 ? 佢知道我重有個多星期就走。過左幾日下午去揾佢,有客。轉頭走。到夜晚收到佢電話,約左去宵夜然後上去,佢話第二日放假問得唔得閒同佢一齊,果晚都無屌到,第二日去左梅窩銀鑛灣酒店… 終於開戰,好似情侶咁,連西都奶埋又鑽屎眼,無套中出前後窿又玩口爆互嘴,唔記得屌左幾多次,訓左晚,第二日送佢返去。在門口大家都無講野,只係對望左成分幾鐘。到我走前一日去揾佢已經換左人。咁就失散左沒有再見過或電話。那年代還未有 smart phone. 雞網廣告開始左唔係好耐,佢無廣告,想留張相都無。

往事祉能回味

我都有save底以前既囡囡相,呢位係2004年喺荃灣食既

回復 迷魂小羔羊 ##108 的帖子

荃灣邊棟樓?? 我以前都有去果頭玩

迷魂小羔羊 發表於 2021-12-1 12:13
我都有save底以前既囡囡相,呢位係2004年喺荃灣食既

我就唔記得在那裡,什至連屌過佢的印象都無…… ,有次同條囡囡係深圳食飯,隔離枱有個靚女埋黎,原來佢地識得的… 條女話我幫襯過佢,屌左佢好耐都唔出野,要屌埋後欄先出,  我就一 d 印象都無,但佢講得出我身上的刀巴痕……

小那星 發表於 2021-12-1 17:31
回復 迷魂小羔羊 ##108 的帖子

荃灣邊棟樓?? 我以前都有去果頭玩

我save低囡囡相同資料既hard disk唔喺身邊,要遲啲先話到你知,但呢個囡囡叫嘉華,身份好好,當年只係$400咋

回復 迷魂小羔羊 ##112 的帖子

以前荃灣真係好多野玩, 尤其是卓明

小那星 發表於 2021-12-2 13:13
回復 迷魂小羔羊 ##112 的帖子

以前荃灣真係好多野玩, 尤其是卓明

當年有段時間卓明有鬼妹玩,質素都高👍🏻

荃灣好少去,記得第一次去卓明係去揾 B 嫂… 佢話去到邊都見到我,跟著嘴埋黎…

呢三個都係叫雞識既變左朋友..... 第一二個失散左,第三個重有聯絡,呢張相係豬頭毒前返香港玩既。

呢個係成都洗腳識既,唔知算唔算雞,佢話佢好少同客人屌西,只係打機。四川人皮膚白滑大波連屎眼都粉紅色。佢話嫁人就無再聯絡。

seafoodfans 發表於 2021-12-6 01:29
呢三個都係叫雞識既變左朋友..... 第一二個失散左,第三個重有聯絡,呢張相係豬頭毒前返香港玩既。

師兄厲害!friend到肯定比你影?

回復 lokielok ##114 的帖子

應該係裝修之前啦, 果時4舊水既女質數好高下, 有時會撞倒D客串人妻, 6點就收工要返去交人

seafoodfans 發表於 2021-12-6 01:29

如果冇睇錯,第三張相係玩緊後門喎!🤤師兄識玩!

lokielok 發表於 2021-12-6 15:03
如果冇睇錯,第三張相係玩緊後門喎!🤤師兄識玩!

其實幾多女人都鐘意,只係把口話唔好。