[其他] 冇 佢 冇 連 濃 牆!

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

唔錯發明
回覆 讚好 不讚 使用道具

流濃場係用油7架

回復 kingkong_hk ##3 的帖子

你門口个塊就係.  

米国一个小发明,方便全世界;蛆蝈一个洩漏,毒害全人类

回復 kingkong_hk ##5 的帖子

睇尼做乜 ? 可以改变现實嗎 ? 俾贴就民主, 唔俾贴就过主, 問吓十幾億要食飯既低端人, 乜係流膿長 ?

artlo 發表於 2021-5-22 19:25
回復 kingkong_hk ##5 的帖子

睇尼做乜 ? 可以改变现實嗎 ? 俾贴就民主, 唔俾贴就过主, 問吓十幾億要食飯既低端人, 乜係流膿長 ?

刀話用油7, 5係貼架

油定貼? 咪又係小丑邏輯囉....

戴口罩? 有病定係冇病先戴? 打針? 有病定係冇病先打? 小丑邏輯就要睇政府點睇先知o架...... 有病冇病唔重要.....

油定貼? 方法唔重要 ...... 重要o既係佢要睇政府點睇, 原來喺呢排冇病行出街都日日戴口罩, 又要爭住去打針, 會覺得係要油o既, 唔應該係貼o既.....?

流濃場? 咁要問問果位高級警官,  知唔知佢幫襯嗰間係灣仔o既流濃場, 係揼? 定係打? 定係插? 唔知點先算係流濃....場呢? 哦, 咪又係要睇政府點睇, 到時又出嚟攪吓混淆囉

回復 kingkong_hk ##8 的帖子

有乜分别 ? 好似你柄係厕所疴屎, 同係公衆地方衆目鬼鬼之下疴屎, 都係疴屎, 除非你倒樹充囉.

artlo 發表於 2021-5-24 19:35
回復 kingkong_hk ##8 的帖子

有乜分别 ? 好似你柄係厕所疴屎, 同係公衆地方衆目鬼鬼之下疴屎, 都係疴屎, 除非你倒樹充囉.

油7同貼紙仔刀5識分?

你認豬醬外咩

回復 kingkong_hk ##11 的帖子

唔知分尼做乜 ? 最緊要就手, 唔怪得你放屁要除衭.  

artlo 發表於 2021-5-25 11:02
回復 kingkong_hk ##11 的帖子

唔知分尼做乜 ? 最緊要就手, 唔怪得你放屁要除衭.

你屋企油牆改用貼紙仔得5得?

分尼做乜

回復 kingkong_hk ##13 的帖子

你又講得冇錯, 我住汤房梗係贴墙纸, 油牆 ? 低 L B.

artlo 發表於 2021-5-25 11:54
回復 kingkong_hk ##13 的帖子

你又講得冇錯, 我住汤房梗係贴墙纸, 油牆 ? 低 L B.

識5識分長子同子仔?

回復 kingkong_hk ##15 的帖子

咁又要睇你既智商, 報纸都可以係墙纸, 打包花纸都可以係墙纸, 大小除意, 合自己心水, 贴乜就贴乜, 大细有乜問题 ?

artlo 發表於 2021-5-25 20:29
回復 kingkong_hk ##15 的帖子

咁又要睇你既智商, 報纸都可以係墙纸, 打包花纸都可以係墙纸, 大小除意, 合自己心水, 贴乜就贴乜, 大细有乜問题 ?

咁刀係既, 呀婆刀係女人姐, 我明既, 你有豆奶

回復 kingkong_hk ##17 的帖子

咁你暗示你契妈唔係女人, 唔怪得你咁乃佢啦.

artlo 發表於 2021-5-26 11:01
回復 kingkong_hk ##17 的帖子

咁你暗示你契妈唔係女人, 唔怪得你咁乃佢啦.

你去睇下

回復 kingkong_hk ##19 的帖子

你幾时乃我一定去睇下, 真人表演, 正.