[粗人粗語] 雙飛抵唔抵玩?

未試話,想試

咁就梗係啦 但價錢就完全唔同
指仔 單鐘 起一次雙飛 平均消費 七百幾 無限出
HG 單鐘 起一次雙飛 至少二千五至二千八 出一Q
當然 囡囡質素唔同,房間質素更加唔同
雙鐘抵玩過雙飛
其實真係好難比較。
好似問緊食buffet 抵唔抵咁,for 後生仔梗係抵啦,走幾轉都仲食得落!年紀大就蝕晒,吃一轉就停曬手!咁勁肚餓去又會再抵d!但唔同酒店buffet 又會有唔同講法喎!又好似女人買包包咁,「名牌」嘅,勁貴但比正常平少少都話抵到爛,冇名嘅,唔夠平都話人哋痴撚線!
所以,真係好難一刀切!
都係個句,去試一次先啦!你細o路會話你知抵唔抵架啦!
唔抵玩。試過一次冇下次
回復 ah_b999 ##45 的帖子

咁你會揀雙鐘定雙飛?
睇下條女夾唔夾 玩過一次 係過癮既 但係玩過就算
回復 開心二仔 ##47 的帖子

睇片就覺得好撚過癮,同一時間俾兩條女錫,兩條脷四隻手,上下左右,同一時間都有得嘆⋯但係驚自己做會太刺激,好快爆⋯成3叉嘢,玩得一陣,好似好貴⋯⋯
簡單啲嚟講,你又想試,又驚唔抵玩、蝕底,就上嚟問長問短,可以話你知,個個感受唔同冇得比較,問嚟冇意義,驚蝕底最好嘅做法,就係留返喺屋企打飛機
作為一個精明嘅消費者,玩之前梗係會做d市場調查先啦🤣
Yeecheung 發表於 2021-6-10 11:27
回復 開心二仔 ##47 的帖子

睇片就覺得好撚過癮,同一時間俾兩條女錫,兩條脷四隻手,上下左右,同一時間都有得嘆⋯但係驚自己做會太刺激,好快爆⋯成3叉嘢,玩得一陣,好似好貴⋯⋯

睇你去咩場
回復 開心二仔 ##51 的帖子

如果雙打就要搵d安全d嘅場⋯張床大d好玩d⋯⋯
Yeecheung 發表於 2021-6-10 15:45
作為一個精明嘅消費者,玩之前梗係會做d市場調查先啦🤣

咁你決定咗未?
好耐以前試過,兩條女本身都熟,出兩次,唔計時間,因為同兩條女好熟,好玩到癲,可以兩邊輪插,兩條女又會互摸互錫,兩條脷一齊瀨碌野好撚好睇!
Yeecheung 發表於 2021-5-22 11:06
大家覺得雙飛抵唔抵玩?

個人覺得絕對唔好玩~  
睇得AV多既又未試過4隻奶咪試下囉
其實好浪費時間~ 一對一就好好多~
回復 bellboy ##53 的帖子

決定咗唔玩雙飛⋯⋯雙鐘可以出兩次。一樣價錢!最緊要條女夠索,一個就夠😂
Yeecheung 發表於 2021-6-10 00:18
回復 ah_b999 ##45 的帖子

咁你會揀雙鐘定雙飛?

我揀雙鈡

我知道好似離左題,講講吓雙飛,我想分享吓4飛。想比師兄多少少「多飛」同單飛嘅分別:

係4飛嘅空間裏面,可感受到一種虛幻嘅感覺⋯⋯
同一時間,一條女賴緊你右lin;一條女賴緊你左lin;一條女毒龍鑽緊;一條女環保吹緊⋯⋯當然你左右手已經不自覺地捽緊左右同你賴緊lin 嘅女塊野!
成件事同步發生直到你「出嘢」!成件事你不需要勞心,只需要盡量放鬆你嘅肉體!
So99y ,我讀得書少,冇辦法用文字表達出「個過程中」那份心理同生理嘅真實感受🤤
回復 lokielok ##58 的帖子

諗起都硬晒!不過俾錢嗰陣就….

所以我講過:最過癮嘅3P係睇片打飛機🤣🤣🤣

我呢啲窮撚只能夠講: 女唔使多,索嘅一個就夠…寧願有時豪一次玩下雙鐘🤣🤣🤣
Yeecheung 發表於 2021-6-13 11:59
回復 lokielok ##58 的帖子

諗起都硬晒!不過俾錢嗰陣就….

師兄我唔知你年紀,我係大叔!所以「女嘅年紀」可以吃得好闊,如果你吃得落指壓,係指壓起個孖,8舊水落到樓啦!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 23:45