[粗人粗語] 雙飛抵唔抵玩?

回復 lokielok ##60 的帖子

如果玩得雙打,酒店張床好似大d喎⋯⋯瞓到三個人,一條女瀨左lin, 一條女瀨右lin…🤤🤤🤤
轉寄其他討論區d師兄玩完雙飛嘅賽後報告,好似好撚過癮,睇完之後都心癢癢想試吓⋯

評語 : 之前睇咗其他雙飛報告,描述得非常之淫賤,小弟睇完人哋d包膠,都忍唔住入廁所打咗飛機,但係打飛機又點同親歷其景呢?所以點都要試一次雙飛姊妹花.

我上次已經試過家姐一次西爆,一次口爆;今次要試下爆落細妹度!

一開門見到點解得細妹一個嘅?話咗起雙飛家嘛⋯⋯原來家姐過咗隔離房拎dom dom,細妹真人的確好靚,同家姐一樣咁靚! 細妹請我坐低抖抖,幫我除衫褲,我同細妹中車一陣,跟住家姐一入房就對我笑,認得我之前同佢玩過。細妹幫我冲涼,洗乾淨我身上四點,佢一路幫我洗,我又忍唔住同佢車,諗起幫鳩硬⋯沖完涼,家姐幫我抹身,跟住我哋三條肉蟲一齊上床,家姐細妹一人瀨我一邊lin, 我左右手DJ 佢哋…跟住兩姊妹瀨棍,家姐環吹,細妹瀨袋,毒龍⋯場面淫亂到極! 跟住上套男上,我一路屌細妹,家姐喺我後面幫我毒龍,爽到爆⋯⋯

爆完第一Q,家姐幫我沖涼,細妹幫我抹身,跟住又三人一齊上床,跟住家姐瀨我lin lin, 細妹幫我吹, 細佬,蛋蛋,錫到我成身都係佢兩姊妹d口水... (一路寫呢份報告,我諗起細佬都硬晒!) 朵朵同細妹對我上下夾攻,朵朵一路瀨lin lin, 細妹一路啜我細佬,下下深喉,最後太過high, 將d精射晒入細妹個咀入面!
回復 ashleyyoung ##63 的帖子

理撚得佢啦⋯⋯人哋寫到繪形繪聲咁, 當咸古睇一流,haha….
後生個陣,一贏錢就去澳門雙飛慶祝下,最憎係2條女未夾過雙飛,所以要先睇啱一條女再叫佢搵姐妹。有一次係打令,2條泰妹由拖住上房已經左右波推,入到房,一個較水一個就跳脫衣舞,完全冇冷場。最正係佢地自己friend到打茄輪俾我睇,2條女再跪係到一齊含撚,間住我個龜頭打茄輪,個下真係值回票價。
另外雙飛指定動作,就係一個含撚一個含春袋,2條女唔夾就好難,試過見到2條女頭撞頭 最好係69男上女下,第二條女就可以瀨袋再毒龍。呢招係東莞到試過,呢啲咪專業囉。
不過到吊閪時,我就覺得2條女有啲難就位,最多係狗仔式吊一條女,另一條女就指插。再唔係另一條女就用對波磨你背,打下氣咁。所以雙飛都係前戲同含撚個part好玩,除非你玩埋自己後庭,一條女搵玩具插你,你再插另一條女,咁就pefect啦
人一世物一世試一次
回復 Bobosamfer ##65 的帖子

多謝師兄分享!雙飛好似真係好正喎⋯⋯
回復 弓長張 ##66 的帖子

就係驚正得滯,屌唔返轉頭⋯⋯
Yeecheung 發表於 2021-6-27 11:37
回復 弓長張 ##66 的帖子

就係驚正得滯,屌唔返轉頭⋯⋯

係正架,十足十AV咁,但最好二個囡囡認識會合拍一D,我就老喇,有心冇力
折翼天使 發表於 2021-5-24 09:52
回復 Yeecheung ##1 的帖子

雙飛兩個任拮中出就抵玩

同意, 否則, 玩雙飛係曬錢

我曾經食過的HG, 佢吔經常會誘你玩雙飛

原因, 因為兩個一齊, 佢無咁攰
hajimede 發表於 2021-5-25 17:57
視乎個別情況啦

最近一次雙飛邪骨經驗麻麻地

慘痛經驗
回復 kickassoff ##70 的帖子

邊個?可以介紹一下嗎?正唔正?
回復 kickassoff ##70 的帖子

一次過俾兩條女服侍,個感覺應該係好刺激嘅⋯⋯平時只係睇AV先見到⋯自己玩嗰時,好似做咗AV男優咁L樣
kickassoff 發表於 2021-6-28 11:03
同意, 否則, 玩雙飛係曬錢

我曾經食過的HG, 佢吔經常會誘你玩雙飛

分兩次玩開心d
冇話低唔抵喎, 如果兩條死魚, 咁梗係唔低啦, 如果兩條姣婆, 你小完佢兩個, 佢哋都唔夠皮, 要互小, 咁咪低囉
回復 HKtraveler ##75 的帖子

雙飛吸引在唔係有兩條女瞓喺度擘大對髀俾你屌,而係你瞓喺度俾兩條女錫,左擁右抱,有兩對波俾你揸嗰度過癮⋯⋯
講左咁耐,索左咁多人咁多料,究竟夠膽去叫雙飛未啫?
回復 CRT ##77 的帖子

終於試咗!真係好正,同埋會上癮⋯⋯所以應該會閉關一陣先….😂
無話抵唔抵,指壓價,無所謂

最緊要識控制場面,當年常仔玩雙飛,又69互奶,一個吹,一個奶眼

而家香港只得中女,完全只玩被動,最多只係感受一下氣氛,望住個畫面

近排都有spa女叫我雙飛
不過我覺好難專心所以無試

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-24 23:50