[曼谷] Deleted

回復 mriderx ##1 的帖子

delete 左!?

同意,我既個案,話說有位浴室妹住好近我屋企,
之前outcall一直相安無事,後來佢話加價,之後我冇再搵佢啦,
我玩既宗旨,唔會玩爛價越加越貴,我祇會比合理價錢
回復 mriderx ##20 的帖子

條女是不是有病?!

回復 bangkok ##23 的帖子

我昨夜包台女過夜6000+1000車馬費 Ntd 15個鐘 (20:00-11:00am)好不快樂哉
另一條之前按摩店的越妹開 9000台幣 9個鐘 (3am-12:00
雖然睇去應該附近都無BTS/MRT站,但景觀開揚。祝師兄係曼谷生活快樂

講番師兄CASE,佢加你價,你有無覺得自己失戀?
foreveralixa 發表於 2021-5-26 21:52
雖然睇去應該附近都無BTS/MRT站,但景觀開揚。祝師兄係曼谷生活快樂

講番師兄CASE,佢加你價,你有無覺得自己失戀?

沒有這種感覺, 只是覺得加了價 (8000B 一晚, 實際只有3個多小時) 便不值得了.
This is really poor service level
During the pandemic period it's unthinkable
Thanks for the sharing
mriderx 發表於 2021-5-26 22:13
沒有這種感覺, 只是覺得加了價 (8000B 一晚, 實際只有3個多小時) 便不值得了.

佢加師兄價你沒有覺得自己失戀就Very Good

貴唔貴真係好主觀,有人覺得Life Asoke 1 bed room+ HK$120萬好平,有人覺得痴L線。佢加你價師兄又覺得不值就直接炒L左佢吧。唔洗唔好意思嫁,因為佢永遠都唔會愛上你。

如果師兄想做情聖玩沉船,你行既路線100%正確。但係想搵女朋友/老婆,我肯定你去錯地方了。
foreveralixa 發表於 2021-5-27 11:59
佢加師兄價你沒有覺得自己失戀就Very Good

貴唔貴真係好主觀,有人覺得Life Asoke 1 bed room+ HK$1 ...

我並不是想找女朋友/老婆, 我只是想找一個比較固定的, 可以跟我溝通, 而我對她又有 feel 的伴侶, 可以每星期陪我幾天而已.

不過昨晚我可能找到另一個了, 我之前見過她幾次, 昨晚她答應我今天不上班來陪我, 我說給她7500B, 但她說只要7000B便可以了. 看看可不可以代替她.
mriderx 發表於 2021-5-27 12:12
我並不是想找女朋友/老婆, 我只是想找一個比較固定的, 可以跟我溝通, 而我對她又有 feel 的伴侶, 可以每 ...

期待你的新欢贴
揾過個啦
還是應該考慮換人了
舊嘅唔去、新嘅唔來
身處全球搵女最容易嘅國家 真係唔使慌 女死女還在 下個更可愛
有錢搵個第二個,不要為左一條草放棄一個森林.
hingzi 發表於 2021-5-28 19:16
有錢搵個第二個,不要為左一條草放棄一個森林.

對,現在的她,8000B一晚真心不值!
Longtime..衹顧玩電話!吾識重視熟客,4個字……冇得留低!!
少上論壇無睇到之前師兄寫咩添....

睇返而家既資訊,加價即飛係最好既選擇,合則來不合則去嘛,開放式關係就要放開d。

膽粗粗估下,可能囡囡有左新客,又或者新鮮感過左。我個人就覺得女子陪得你LT,佢對你有冇少少好感好緊要,好似師兄既女子咁,可能一開始多野傾,但漸漸無咩傾無咩新鮮感,佢對住你覺得悶,咁咪加返價等你知難而退或者搵多少少彌補返心靈既苦悶囉。

多口問句,師兄泰文精通?如果女子不停同你講英文,好難深入交流又未定,就算可以泰文溝通,可能都無咁多話題傾啦。

純粹睇哩個post既個人意見,無追其他post,講錯野勿怪🙏🙏
190250 發表於 2021-5-29 22:46
少上論壇無睇到之前師兄寫咩添....

睇返而家既資訊,加價即飛係最好既選擇,合則來不合則去嘛,開放式關係 ...

她英文很好,用英文溝通完全沒有問題。
我應該還會 short time 她的,3/4小時 4000B/5000B 我覺得合理, 而最重要是 short time 時,她不會用很多時間看電視/手機,跟 long time 比起來,是完全2個不同的人。
mriderx 發表於 2021-5-30 00:18
她英文很好,用英文溝通完全沒有問題。
我應該還會 short time 她的,3/4小時 4000B/5000B 我覺得合理,  ...

師兄,既然ST好,就吾好再找佢LT , 有多餘時間去下其他場仲好,夠陌生(個人意見)

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 17:37