[指壓囡囡] 【美妙】貼心服待·呀Sa

名稱: 美妙指壓
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B38461-太子-特色指壓-美妙指壓.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

{大家好,得到報告樓主同意轉發...謝謝大家收看}

尋晚同朋友飲完酒,打開手機睇下水牌,見到呀Sa仲未收,立刻打去Book定先,半個小時侯到達。都有一段時間冇見過佢,但佢依然記得我!而呀Sa依然咁靚,依然咁熱情!由於剛才飲了不少酒,有點貓貓地,所以起頭有點難,由呀Sa入來之後不斷向我進攻和挑逗都不是好硬,而耐心的呀Sa用更溫柔的態度希望另我進入狀態,冲涼的時候用她雙乳慢慢掃我背,之後踎下來溫柔地吹,皇心不負有心人,冲左過熱水涼再加上貼心的呀Sa,終於有點起色。回到床上呀Sa話想我再硬些才開戰,佢提議玩下69培養下感覺,果然有效,一陣間已經硬晒,佢見到我咁硬仲開心過我,馬上幫我用口帶套,然後騎上我身上起勢搖,之後交换位置我壓在佢身上起勢插,又系嗰句「老公大力d」,完事。冲涼後呀Sa見仲有時間問我要唔要再來一次,我當然話唔得啦,之前飲了咁多酒,而呀Sa就叫我躺在佢大腿上,之後用佢既溫暖又溫柔的手幫我按下個頭,她說這樣希望幫我解解酒氣,上來找她的感覺真不似買賣服務關係,只感覺真的像和自己條女一樣咁舒服!已經答應過她過年前再去搵她的!
回復 美妙指壓 ##1 的帖子

多謝分享
美妙教女係好的
多謝分享
回復 美妙指壓 ##1 的帖子

多謝師兄分享
回復 tong127 ##2 的帖子

thank you ching's sharing
感謝師兄分享
去過一次 都叫唔錯既😯

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-23 22:33