STAR SPA ZOE 90後大波青春技師、有質素有服務

名稱: STAR SPA
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B48240-尖沙咀-水療SPA-STAR SPA.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

有時想揾間好d既Spa場揼下骨舒服下、真係要靠d師兄介紹、自己盲中中上去多數奶野、最近有師兄介紹尖沙咀STAR SPA、膽粗粗去試吓STAR SPA,又真係估唔到佢地真係做得幾好,入到去環境幾好,係新裝修,毛巾乾净,有獨立沖涼房,又有一次性床單,望落幾條女都幾正,有個似混血兒,有個大波,不過都係視覺享受,簡左個最大波既ZOE,睇落20出頭,我先沖涼,距都幾有禮貌 主動問我要唔要飲野,外面咁熱,行到興合合緊係話要啦,呢樣幾貼心,加分,之后幫我較熱水,待浴,幫我抹好身水既水,距身材真係一支棒,白滑大波 一雙手都渣唔曬,令腳,相頭又有,之後按背,距手骨都幾正既,按左partr part 聲 按左20分鐘舒服曬,鬆左好多,成個人無咁累
之後簡左nuru  plan,開頭ZOE用指甲 R屁股,真係好爽,R左成10分鐘,搞到我打冷震,好似上次試到係係大陸既大場試既,估唔到Zoe 都識D野 ~之後ZOE 查D 暖暖既nuru gel 係我身上同距自己身上,用距對雙巨峰係我背上遊走,又吹耳仔 錫耳仔,好似AV情節咁,真係好爽,之后ZOE好溫柔咁叫我轉身用對大波波夾腸仔,之後我緊係邊攻距妹妹,距邊用手chock 我最敏感部位,一邊轉我小弟個頭,仲一邊利疊利,距一邊叫,一邊呻吟,一邊叫,聽到出距好舒服,ZOE有好溫柔既手法,一路加速CHOCK,好快就交左貨俾ZOE,射到距成個身都係,距都唔肯停,出左仲一路chock話想試下幫我男潮吹,不過我邊有容易就範,距話練多幾次,下次一次要成功幫我男潮吹,ZOE幫我清潔好之後 一齊入去沖涼,仲用對波磨我背!走既時候見到有個剛剛落鐘,我同老闆話下次要搵呢個,因為都係後生大波,我話我等我`出糧,約定下次ZOE同距兩個一齊玩先得

回復 emailckc ##1 的帖子

thanks for sharing
好吸引!
嘩,正丫,謝分享
多谢支持
very nice figure thanks for sharing
thankS
Thank you for share
身材吸引,謝師兄分享
多謝師兄分享
thanks for report

多謝師兄分享
thanks for sharing
回復 emailckc ##1 的帖子

c兄呢度咩價位阿
多謝師兄分享
Thanks for the report
多谢支持,我會做得更好