帝X

名稱:帝X跌錢
場所種類:桑拿
消費:$2000~$2999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

從來冇去過呢間桑拿,一直聽D師兄講疫情好返小小,哩間帝X最多女,越南妹亦係小弟嘅摯愛,的起心肝一於去試吓。整體有D跌錢嘅感覺。
入門口:第一個感覺係個場好耐冇裝修,亦冇保養好D硬件。D毛巾有D穿晒窿都唔掉,衛生環境唔知道太理想;
沖涼:walkin 送兩個師傅工,其中一個係洗浴。師傅全部大媽,正宗越式香茅豬扒。冇咩評語;
休息間:客人算係多,差唔多清一色國語客。個休息室同樣感覺好殘舊,部份毛巾到係穿窿嘅。行咗個圈全部服務員都做緊嘢,冇人理我,所以自己搵位坐。15分鐘後都冇人埋嚟,忍唔住見.
             經理經過捉住佢叫安排大髀根;
大髀根:又係大媽,豪華臀,越式豬扒一件。手勢唔見有咩特別;
遊戲:等咗成粒半鐘,10點有遊戲玩。幾要越南女輪住去D客度,模式同金池一樣,冇咗團吹;
選美:囡囡數埋都有20件左右,4件國模、3件俄羅斯、其他全部越記。個人口味食用律30%左右。揀咗件越南 3X5,惡夢就此開始;
入房:囡囡選美嗰陣睇落身材唔錯,走肥長腿嗰隻,笑容都OK。入到房一睇就知係岩石胸都唔緊要,反正 10 個有 9 1/2 越南囡都係整過。侍浴都冇乜嘢。一上床竟然胸、頸、腰,就連手都
          唔揸得,唔錫得,掂到唔點得。做嗰陣出盡力撐住我個身體,就只有小弟弟同條囡有接觸。過程想轉姿勢,竟然黑面!最後草草了事;
總結:冇同經理投訴,人哋都係搵食。只怪自己黑仔。哩間場做大陸客D攔客,所以衛生環境,裝修都唔着重。我冇食嘢,因為見佢D衛生環境咁樣,我怕食落肚會出事。姐姐D人手肯定係嚴重唔夠,囡囡可能接太多客比較攰而咁嘅態度。總括哩個場除非大裝修,唔係唔會再考慮幫襯。
選越記都係貪服務好,石頭波+全格手師兄你都派到貨真係難得既射手。
回覆 讚好 不讚 使用道具

好惨

really so bad

多謝師兄排雷!

下次試吓帝X,X=湖

還念著大水池畔繞圈圈選美
Y字水床上幾位俄羅斯妹
還有尋尋覓覓半年的楊咩咩
像小男生的不笑妹 小學老師...
老久沒去 僅存記憶

衛生咁差!

呢間嘢管理針9流…………

dun_hillz 發表於 2021-5-27 19:04
還念著大水池畔繞圈圈選美
Y字水床上幾位俄羅斯妹
還有尋尋覓覓半年的楊咩咩

師兄身在台灣,應該有排先可恢復通奸…………

看過不敢去了

帝湖現在這麼差了麼?

sextwo4one 發表於 2021-5-27 16:42
從來冇去過呢間桑拿,一直聽D師兄講疫情好返小小,哩間帝X最多女,越南妹亦係小弟嘅摯愛,的起心肝一於去試 ...

這間以前去過印象都是麻麻

帝豪同利澳金池都係同一個老細,都係唔會投入裝修噶喇。。。金記啲毛巾又咪又爛又臭。。。利澳啲locker好多都壞,估計到家下都未整過。。。

補充內容 (2021-5-27 23:09):
不過你遇到咁差服務越記,都好橙。。。

vv--vv 發表於 2021-5-27 22:10
這間以前去過印象都是麻麻

5講多謝分享嘅?

莫非已準備訂酒店隔離?!

想同班妃子聚舊未?

參考片段

以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

呢件幾靚女!
以上影片乃youtube提供,與本站無關; 若無法觀看,可查看原網址

其他酒店

深表同情!

师兄都厉害了,遇到这样的女女也能总算可以草草收场,如果是我,恐怕即时弹起什么也不玩了,因为肯定无心情硬不起…

跌得好慘!多謝詳細報告

回復 wongwingkin ##2 的帖子

I black list this saunna for long long time

confield 發表於 2021-5-28 09:05
回復 wongwingkin ##2 的帖子

I black list this saunna for long long time

我跟你

咁差