[愛嫖交流/分享] 咸記差的撞掃黄

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上完龍蝦即遇掃黄,好能彩,
早一日發夢 07-14-44-201147xea8v8qxhdv7aatd.jpg 07-14-37-201146z1ee22h6kmnm40xi.jpg 07-14-29-201146jgc9zacwzk69a9wj.jpg 北上連環中出大妈,馬上風,
跟住翌晚發夢
又到咀咀.天氣好悶熱,個人心情極好,终於可以北上,當然入巷仔,成十多件,見件甜甜既小妹子,佢好有幼幼feel,女話己双十年华,又肯中出,咁要幫襯,入門一除見套內衣簡直係男人的致命誘惑 IMG_20210528_060846.jpg IMG_20210528_060934.jpg ,除衫沖涼身材盡現少女32A+,白嫩少毛,睇見都心動,揸抄一輪,但囡洗鸠得好仔細,要佢 IMG_20210528_054059.jpg IMG_20210528_053805.jpg 水蕭吹呀吹,爽,但唔爆!因食左勁豹,上床,埋位屌閪,件囡見到己好能發漲嘅勁豹鸠,先為塊閪再為鸠頭搽K Y,跟住帶领碌能捅入佢姊姊gap,先抽送幾下 IMG_20210528_053742.jpg ,揸下波仔,好能爽,真軍姊姊閪,已一年多前,係拱北屌件剛破處,醜樣囡,依件相頭正好多,但人靚閪殘,未预期咁緊窄,但勁豹鸠經一輪抽插,發大硬漲,下下大力顶閪芯,子宫頸,而姊姊己有不支,並出言话 阿伯,你食左药,想推開,我更大力顶插,當姊姊横眉冷語當作媚情淫語,不斷發漲鸠頭扣緊閪芯子宫颈連珠發射,並不停射射中又驚醒,又係南柯一夢
咁,唔得,出去射一射先,唔係再發绮夢,夢中馬上風,真会倒斃床上
一早,落咸記,太早無乜囡,食埋早飧後就咁係龍蝦整件一百齋屌大妈 IMG_20210528_054158.jpg IMG_20210528_054334.jpg IMG_20210528_054523.jpg ,上去三樓,一層劏三,大妈就劏成两房,有小廳,一蹲厕,的相全部屌完大妈尚房內攤屍抹閪,我厕所洗完能走人所攝 mmexport1622019911810.jpg mmexport1622019907086.jpg mmexport1622019900889.jpg mmexport1622019893131.jpg mmexport1622019886736.jpg mmexport1622019881522.jpg mmexport1622019875548.jpg ,我十一点走人,
掃黄十一点後做嘢,其後睇新聞先知掃黄,好彩

油麻地掃黃拘15流鶯 其中一女同涉盜竊被捕
突發 SAVE_20210528_071808.jpg
警方於油麻地掃黃,拘捕15名女子。警方表示,留意到油麻地流鶯活動影響市民生活,今日(26日)早上約11時展開掃黃行動,於新填地街、砵蘭街、上海街及廟街一帶派員喬裝顧客,打擊於街頭主動兜搭路人的流鶯,一共拘捕15名女子,年齡介乎34至56歲,涉嫌「為不道德目的而唆使他人」被捕。

行動中,警方截查一名嫖客及一名50歲妓女時,發現該女子在提供性服務時,懷疑趁男子如廁期間偷取其財物,她涉嫌「為不道德目的而唆使他人」及「盜竊」被捕。警方檢獲一批相關證物,包括避孕套、潤滑劑及毛巾等物品。15名被捕人現正被扣留調查,不排除有更多人被捕。

警方重申,街頭賣淫行為乃警方重點打擊目標,警方將繼續採取嚴厲執法行動。

嫖客应该没什么事吧?

嫖客應該無事,佢依的扮嫖客跟入房只拉妓女,但一劏多房,另房又有人屌緊閪,咁的客唔好彩要返去落口供,的鸡認,咪唔使上庭
又要休息一段時間啦  不過之後又馬照跑雞照叫!
回復 黄华德 ##2 的帖子

多謝分享
吊得快,好世界。

仲諗住去見識下大白鯊
sklhongkong 發表於 2021-5-28 10:45
又要休息一段時間啦  不過之後又馬照跑雞照叫!

[size=打躉,上完堂,唔認,又押侯,好多幾案在身,到真唔比担保先認,
stater 發表於 2021-5-28 14:01
仲諗住去見識下大白鯊

通常大白鲨無咁早開工
唔怪之得去了兩天。看不到[形容]的大白鯊。
回復 我愛朱纷申 ##3 的帖子

谢谢师兄,长知识了!
回復 我愛朱纷申 ##1 的帖子

多謝分享
我也想试吓大白鯊,排隊
多謝師兄分享
師兄,有冇試元朗企街?
4568527913 發表於 2021-5-31 14:56
師兄,有冇試元朗企街?

有,好耐之前,係走水货落馬洲過關嚴打,將水貨退回元朗,就咁係元朗執件企亍,好似一百,上公記搞,件囡大姨妈,插入成閪血,俾五條走人,跟住過返大O,去沙尾屌
咁耐係元朗只試過一次企企
thanks for sharing ching
看來是連續了幾天了 今天1-2點JHC門口都無人企。始終都未能見到大白鯊
我昨天3-4点都見唔到什麼女.
我愛朱纷申 發表於 2021-6-1 05:16
有,好耐之前,係走水货落馬洲過關嚴打,將水貨退回元朗,就咁係元朗執件企亍,好似一百,上公記搞,件囡大姨妈,插入成閪血,俾五條走人,跟住過返大O,去沙尾屌
咁耐係元朗只試過一次企企

哦,元朗有咁平,100蚊。我未見過。元朗公價250

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 16:07