[吊人發洩] 福榮街116號G房替工貝拉,本人已經中伏,各位ching注意...

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

唔怕卑人笑,小小弟心癢癢,一於去掃樓。行過深水埗福榮街116號上樓,眼見G房貝拉身形苗條,細細粒,可愛型,胸圍OK(假奶來噶),係我鍾意過型。開口400(一層樓全套都係尼個價),OK入閘。一入房即刻唔同曬,400淨做唔吹,20min。好,沒問題,怪自己冇問清。➕100叫巨吹埋。接著沖涼,本人比較愛衛生,叫佢一齊沖涼,條女話剛先沖過,最後衝埋妹妹作數,呢個時候已經覺得中伏,事到如今只有硬上,訓低開始戴套吹,錫下ling頭,吹冇5分鐘,急不可耐訓低叫插,最無語噶時間到左,插左未3分鐘就叫著快射啦,係咁催,叫換狗仔又拒絕,做唔夠5分鐘,想著慢插一陣,回下氣。即時變曬面,話500蚊出火噶,快滴射啦,你仲想慢慢屌啊。包埋吹做根本未夠10分鐘,心裏一肚子火,話都唔想講一句,做多兩分鐘射左算數。
    發帖不怕卑大家笑,出來玩最緊要開心,今次真係超唔開心,講出來都係想其他ching唔好中招。
    條女替工應該周圍行,留底個電話大家注意一下:9xxx x427。
多謝樓主報料
為樓主銀包默哀
回復 Callmelam ##1 的帖子

多謝報料
希望CHING 下次食好野

有C HING講福榮街0個頭好多都係400淨做唔吹

我自己都試過一次

但0個次係OK 0既

但無返食過
樓主係咪上左樓,右手面,頭嗰一兩間?
回復 Callmelam ##1 的帖子

算㕸,當食咗餐貴快餐!
唉~深水埗中伏太高~希望師兄下次食好嘢~多謝師兄提醒
Thank you for your report
呢D咁乞人憎一定要唱通街
回復 tmktmk ##3 的帖子

多谢分享
快過過山車
回復 Tongchan1 ##6 的帖子

係正對樓梯口,第一間,G房。
回復 DP2 ##7 的帖子

最主要係講出來讓其他手足唔好中伏,出來玩最緊要開心😃