兩年冇來,點解高级元老變左初级會員???

簽到
名稱:金池
場所種類:桑拿
消費:$1500~$1999

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

兩年冇來,點解高级元老變左初级會員???

力力個帖都入唔到

有冇人知可以點做?
出完帖又回復高級元老....玩乜
你耐無上黎开始会先降级,上返之後又会升返俾你的
Haha, 等你潛水上來嘛。。。

如果沒波路很難被選上,做成大部份都去隆胸,不是石頭波也勉強收貨。係馬交我估大波囡囡

回復 阿力達 ##4 的帖子

能不能设50权限啊 帖子都看不到
出来一下就不会降级了…
上70要點先會快??
sunyuen1986 發表於 2021-6-1 10:50
上70要點先會快??

你魅力唔夠。

寫多D好帖等人評分攞魅力
fatloong 發表於 2021-6-1 11:46
你魅力唔夠。

寫多D好帖等人評分攞魅力

你唔使教佢,佢響論壇十幾年啦,有心回貼早就係超佬。。。每次入唔到我個貼就問點樣可以快啲,哈哈
阿力達 發表於 2021-6-1 13:42
你唔使教佢,佢響論壇十幾年啦,有心回貼早就係超佬。。。每次入唔到我個貼就問點樣可以快啲,哈哈

He got enough replies and 魄力 has reached 3,000.  When he lack is 魅力, which he need to have 290.  The formula to calculate 積分 is 總積分=MIN(魅力X10+100,魄力)

So what this suggest is he only makes quick simple replies and thus other users don't give him 魅力.  You can see both of us got a lot of 魅力 because we wrote a lot of reports.
fatloong 發表於 2021-6-1 13:52
He got enough replies and 魄力 has reached 3,000.  When he lack is 魅力, which he need to have 290 ...

回應人就有魅力…??
sunyuen1986 發表於 2021-6-1 14:21
回應人就有魅力…??

肥龍講得咁清楚,你都唔明。。。我用中文簡單再講一次,佢話,你係唔夠魅力,我地魅力多係因為我地寫左好多報告或出過好多貼,有好多人點讚。。。你單純咁樣回貼,係唔會有人點讚,所以唔夠魅力,你要魅力夠,就要出包交。。。
回復 JESSON ##7 的帖子

新手想學野都唔得
阿力達 發表於 2021-6-1 15:02
肥龍講得咁清楚,你都唔明。。。我用中文簡單再講一次,佢話,你係唔夠魅力,我地魅力多係因為我地寫左好 ...

要澄清一下.....

正確講唔係要人點讚,係要人評分。評分才會加魅力
我都好似降左做初級...
順路一問,點先上到元老?小弟都出左不少post 特別酒店個邊。但有排都上唔到,咩方法會快速加分?要成日上?因為我有時睇唔一定登入。
tinshadowtin 發表於 2021-6-3 12:34
順路一問,點先上到元老?小弟都出左不少post 特別酒店個邊。但有排都上唔到,咩方法會快速加分?要成日上?因為我有時睇唔一定登入。

睇翻條式......   總積分=MIN(魅力X10+100,魄力)

3000分元老。計魅力你有5270分 (証明你D post 有水準,多人評分),但魄力只有1209,即係出帖/回帖唔夠多。去D吹水區吹下好快得。

回復 fatloong ##19 的帖子

唔該晒師兄。

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 14:11