[曼谷] 大家出去玩最怕聽到嘅說話

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我諗各位師兄出去玩得耐都應該唔多唔少聽過啲說話 可以完全冇惡意 但係諗清楚之後覺得有點兒不是味兒
1) i am clean
事發嘅都應該三四年前 話說有一次同囡囡做完之後 當我射完之後個囡囡忽然間好大反應 即刻幫我除套 我心諗你唔係應該係我做緊嗰時交戲 反而係喺完咗先交戲 我心諗你搞乜鬼
原來係做做下嗰時個套穿咗 由有包膠 變成冇包膠 跟手佢即刻去廁所洗乾淨 仲同我講it is ok i am clean 之後問我攞咗一千thb去買事後丸 老實你clean 唔clean 我唔清楚 我只係事後擔心左幾個月
2) dont come inside
話說有次去揼正骨 見個技師都相貌娟好 佢係按摩期間 唔小心hi咗佢個胸幾次 (真係唔小心 唔係乘機想抽水)因為係喺間獨立房裏邊 所以個技師就問 想唔想special services 因為見過技師都幾好樣同身材身材 所以就問可唔可以full services 同個技師傾好價錢之後 佢同我講黎到係正骨埸所以冇套提供 問我有冇 但係因為嗰時我淨係諗住去揼個正骨 所以就冇帶
跟住個技師同我講 it is ok, but don't come inside 聽完果下我有啲
(未寫完撳錯掣自己發表左出嚟)
聽完嗰句說話我忽然間有啲9縮 我心諗你可以比一個完全唔識嘅人冇套 你都可以比其他唔識嘅人冇套 所以嗰個時間我同個技師講咁不如都係hj 算 我連bbj 都驚有事

如第二次聽到叫我唔使套 係喺當時最紅嗰間空姐掂角度 由於距離上飛機仲有幾個鐘頭時間所以諗住去空姐店玩多1Q就搭車去機場 揀咗個我唔記得係sidleline定係model級嘅所以價錢貴少少 沖完涼諗住開波嗰時 過囡囡忽然間同我講不如唔使帶套 雖然囡囡真係唔錯 但係我都本着長玩長有嘅原則 同佢講帶套安全啲 完事之後都係匆匆忙忙咁走

試過一次係空姐店條女直接冇套就放咗入去,之後蚊返出黎戴返
While I am doing the piston action, the girl nagged me for more tips.
That never failed to softens me.  
Johnnyngai 發表於 2021-5-31 13:15
While I am doing the piston action, the girl nagged me for more tips.
That never failed to softens  ...

That's definitely a softener!
條女話我年紀大
you fuxk/sleep my friend?
唔好幻想3P你會死得好慘
回復 crow7 ##8 的帖子

師兄,請講出你既故事
出來玩小心為上,多謝師兄報告~!!
i have no BF,only you
風風雨雨 發表於 2021-5-31 12:25
我諗各位師兄出去玩得耐都應該唔多唔少聽過啲說話 可以完全冇惡意 但係諗清楚之後覺得有點兒不是味兒
1)  ...

After the deed is done, upon the payment stage, when she said: "This is not the right fee. My fee is XXX (2+ times higher than the amount I think I should be paying)...
出來玩小心D好,多謝師兄報告!
通常夠靚仔,囡囡先會唔用套,老既係唔會。
我個西做得靚唔靚, 好貴架!
我最怕d女 R 貼士,我比幾多妳就收幾多,講多句乞人憎

以前例子
https://141hongkong.com/forum.php?mod=viewthread&tid=583435
回復 風風雨雨 ##2 的帖子

師兄應該好靚仔, 不然點會個個囡囡都輪住想同你真軍
in Thai better refuse gal ask for NS
I am real woman.
I have your baby
Pain. Please finish quickly

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 08:39