[其他] 今晚北京叫外賣,被仙人跳

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

最近比公司派左上北京出差,正好拎幾日假玩玩。就上Twitter搵agent叫外賣。

晚上10點,酒店樓下接條囡之後,就上房開波。打左一炮後,成身汗就後去沖涼。沖完後一出門口,條牛高馬大既185東北妹,響我咩都無著之下,成部手機隊埋黎,要我對住部手機講”服務好好”。當時我心諗,做咩撚野,叫雞都打好評???

今緊係say no啦,條北妹見我唔出聲,一手叉撚著我條頸,想強迫我講。呀叔得果一米六幾,緊係打唔撚夠條北妹黎,只有不斷後退。

條囡見我唔肯講,就向電話個邊尋求指示。電話傳出個男聲,明確今講出我個名同證件號,跟著話呀叔已經被掃黃捉到。

呀叔出黎玩今耐,第一之撞到掃黃,當堂驚到尻縮。之後電話中傳出”樓下已經被包圍,你跑都無用等等”。

當時心只係諗到,我唔係屌撚左個女警今正呀嗎。

響我一邊退一邊檔住條囡之制,我慢慢退到個電話邊邊。靈機一動之下,即刻拎起個電話禁去樓下客服。

條囡見狀,即時放開呀叔,去搶個電話。個刻就知道,呀叔比人仙人跳。水

跟住落黎,立即四周圍望一望,發現衣服比人收埋哂。接落黎,我一個箭步,跑向洗手間,拎毛巾圍住條J ,就跑出房。

期間條囡一條死拉著我身上條毛巾。響我跑到電梯口之下,條囡就放棄左,轉頭向樓梯跑走。

見狀,我就返酒店房,鎖門清點物品。發現唔見左條錶,好彩證件等等都係夾萬,無唔見到。

驚驚地之下,房都未退,就即刻打車閃人。各位北上搵食既小心小心啦。

嘩,咁驚險.
回覆 讚好 不讚 使用道具

拎外,比錢個陣,支付寶有突別打過黎,要我口頭確認。應該班仙人跳已經被標記左。各位如果比錢個陣,有收到確認電話既,就多加小心啦

回復 淫賤卡比獸 ##1 的帖子

shit happens, man. Next time, take a shower after the chick leaves...........

我总感觉叫女上自己开的房里玩,真的有风险,不太建议这样做…

始終響大陸叫雞存在一定的風險、今次乜身算好運。

咁L狼,出嚟玩要小心D

通常做完左,等囡囡走左,先再冲洗同埋比現金好D。

好彩人没事,出来玩真系要多小心

回復 大啫啫 ##2 的帖子

多謝分享

北京、上海,很多詐騙的,還是留在南方安全些。個人感受!

大陸叫雞用支付寶?ching你都信任個agent喎!

師兄機智脱險

知一事長一智,謝師兄分享

真的好危險⚠️

好彩ching 無事, 我地又學到野

呢位师兄,你去大陆玩,最多仙人跳就系北方一带,推特上稳agent边度信得过啊,你起码去D网站论坛度稳或者稳人介绍,再唔得起码发帖问,我都可以介绍靠谱agent你。网站一般D中介比广告费都唔会话有骗子呢D存在。去北京呢D甘地方,消费贵,垃圾多,14年我去北京玩几日都试过QQ微信附近的人加到鸡头安排,当时1000元安排一件猪扒过来,条囡又大只,咩七服务都无,吹都唔肯直接戴套搞,1000元直接戴套搞!我后尾都系话你唔肯同我吹我就报警,最多大家一起入住,距同鸡头联系先惊,条囡先肯帮我吹一下。第二日都系朋友介绍个年纪比较大葛楼凤过夜先爽翻下,都系要洗1500过夜费将就玩,之后再都无去北京玩!

同各位论坛师兄讲,内地玩要么就稳靠谱网站洗少少钱买资源,特别人地验证过葛,或者熟人介绍推荐,广告D只要系人地交钱葛都可以信,起码唔会有仙人跳存在,顶多就安排约葛囡是否符合自己要求同咪服务得唔得,人有无差距呢D问题存在姐。

北京上海等大城市其实依噶主要都系高价货色多,基本上都系外围价格三五千搞一野,成皮一夜,呢种基本上都系稳中介啦,唔系会员费就系定金,仲要睇收几多会员费门槛费定金呢D,好多两三百元门槛葛大多数都系骗子,可能转完钱就拉黑你,有D系收完门槛费几百元,你约上门当日,又叫你比车费,用假照片发比你话自己到左边,跟住诸多借口话塞车等问题,又叫你比多D,中途或者发生咩事叫你比钱,总之各种理由啦(呢种状况存在个人骗子多),如果系熟悉外围葛师兄其实应该知道D咩会员费定金起码都要几千到几万,我熟悉个中介系最低收1000定金,会员费就几千几万都有。推特群我加过好多,真系好多人被人呃几百几千,当然上面讲葛全部都系高端外围呢D

楼凤北京都有,基本上全国一线城市楼凤都好多,差差地都要五六百起,贵贵地800-1500一次甘罗,我住广佛呢边,我五玩外围,以前有钱时候玩,家道中落基本上玩楼凤或者一两千元内上门中介囡多,甘我广佛楼凤11到17年,玩左差唔多七年,中途玩过各种野,试过企街,私窦,楼凤,会所KTV,桑拿等等,最好玩当然东莞桑拿,可惜全面扫黄无左好几年啦,14年大事件之后嫖妓全面升价,各种升价,逐年升价!据我了解升价呢D野大多数系D有钱傻嗨富二代呢D钱多人傻嫖客变相抬价葛,试过好多楼凤同我讲过都系客户教距地升价,话咩值得呢个价。后面呢几年我主要稳中介安排囡囡上门,都系90分钟两剂果种啦,香港应该都有,深圳好多中介系141打广告发帖呢D,不过深圳就比广佛消费贵好多啦,起码都两千几到三千几,深圳出名假货多假相片多!广佛虽然远D,如果方便建议呢边玩,起码省好多钱!

KTV会所桑拿呢D暂时尽量五号去啦,消费都算贵,重点安全性差,经常被人查抓左好多批人啦!而且已经好少存在98搞野场,最多都系92飞机场同少数95口爆场。去高端场所会员费都系要几万起步,我几个朋友广州海珠区盈通入会员三万一个人,仲要系19年之前会员费,依噶无知!外省更加无得讲,北京上海城市听闻私人会所最高会员费都一百个起步。

上面大概介绍内地可以玩葛价格情况甘,介绍比较简单!仙人跳呢D野各个地方都存在,多少问题,反正北方人来南方呢边玩,认识到都系话北方最多呢D团伙玩仙人跳。推特上推手抢手多,多问认识葛人多上论坛或者问群友好D,套路多!身边直接认识朋友没见过被人仙人跳,但系朋友葛朋友就好几个啦,少则最低要几千,最多几万甘,又唔够胆报警喔!损失大,出来玩开心,安全最紧要,问人介绍求下人请人吃餐饭比个利是红包,D玩家嫖客好多容易满足就容易介绍靠谱好野比你啦,再唔得稳D网站买个会员,全国或者专门做一个地方资源咩都有,筛选下就得啦!

额外介绍下援交外围呢D,应该都系香港传来内地,特别系广东地区多,11-16年微博兴盛援交囡囡外围女,果阵搜索关键词,一堆援交学生等职业囡囡出来兼职(其实一堆假囡囡学生兼职)当时候骗子骗定多到,我果阵专门帮人公布骗子,因为广东地区我系属于资深嫖客,好多人稳我帮忙介绍同辨别囡囡真假,被人呃葛人无几千个稳我起码都几百个罗,损失最多D人起码都系几千起步。当时囡囡价格基本上一次1500-3000甘,少数身材样貌爆款4000-6000,广州名妓小兔又叫图图,几百升价到6000,真实学生,听闻中要音乐学院出来,之后搞团队专门介绍学生妹!其他过夜基本上3000-5000,6000-10000甘,当时价格已经甘高,我因为数臭太多援交囡同咪骗子,后尾微博连续被人举报封号几个,因为当时无偿搞,之后再无心机搞呢D野,帮到人基本上无人多谢自己,自己浪费时间精力金钱无畏啦!我个QQ微信都被封举报封两个啦,我自己某个网站做超级版主得罪太多鸡头抢手楼凤一样被人追住闹。

讲太多无畏野,反正安慰唔到你咩啦,分享少少经验同情况大家知道,希望以后玩小心D啦,总之安全第一啊!安全必须系第一!

在北京非常不安全,除了仙人跳,还有就是被警察抓的风险很大,小弟就是北京人,目前已经不敢外出约妹了,望各位在北京真的要小心。

非常感謝ching,分享,多問一下有些付費論壇,信得過嗎?

好彩师兄无事!