[正宗桑拿] 龍濤閣 皮膚白滑 89好好相遇

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

龍濤閣 佐敦嚟講個場新整乾淨企理 lock哥仔幾醒覺 沖涼會問下你電話要唔要keep起 大堂夜更女部長熱心幫你 係張按摩椅坐得唔舒服 講返89 一入嚟全廣東話溝通都係唔咸唔淡把聲好親切 好似返咗大陸骨場咁 89沒問佢邊到人 第一節 一黎開骨幾好都係例牌問你邊到痛 都係泰妹老師教得妹每個位都鬆返晒 唔使痛住開工 成個人醒返曬因為一路按 一路下面又醒緊 週不時會醒下 到第二節叫佢除一除口罩 都係28-30頭個類 因為太黑唔太清楚 嘩!佢唔係著普通亞婆底衫褲 佢套嘢都好靚下 皮膚好滑 對波好彈手下 又可以玩夾腸仔 雖然唔係高 但係對波都有排玩 一手揸唔曬 大家互有攻守 我卒佢個妹 佢就慢慢攻個細佬 10分鐘後要派彩 一嘢射曬落地

新龍觀定龍濤閣?😢😢
回復 純情小淫棍 ##2 的帖子

改返啦 多謝提點
一日出兩個呢間REPORT?
回復 大啫啫 ##4 的帖子

好耐架啦 都係呢幾個月既事
8 9 返 晚 更 ?
tailookkok 發表於 2021-6-5 01:05
8 9 返 晚 更 ?

返早
回復 開心二仔 ##1 的帖子

多謝師兄分享
呢間有c餐? 請問玩幾耐?幾銀落樓?
回復 Playhard69 ##9 的帖子

沒,手打
用手機回應 開心二仔 #10 的帖子

多謝分享。幾銀落樓?
回復 Playhard69 ##11 的帖子

睇你9點前定後 唔係好記得差100
用手機回應 開心二仔 #12 的帖子

啫幾多? 1千?
回復 Playhard69 ##13 的帖子

好似6百至700左右

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 21:20