[援交女友(PTGF)] 呢個收費有冇伏?

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

1500兩小時,2500過夜(入房計起10小時),冇講幾多次.* h. o$ r. z: d

0 a2 X  E4 I% k( C陌陌揾的,傾幾句就話等錢洗係PTGF,應該點問先知係堅定流?
唔買相,唔入數,係街等
叫入錢/點數說88就ok
Agree, only meet on the street is the best.
! M7 S, t! d2 h6 A5 C! K
個價都好有競爭力,一係係一隻豬,一係係一個男人。
各人的標準都吾同,約出黎試吓咪知伏吾伏,沒有期望,就吾怕失望。
大啫啫 發表於 2021-6-7 08:10
0 J) `. r. I4 V# _. x& }1 d- Y1500兩小時,2500過夜(入房計起10小時),冇講幾多次.+ h, N  c' {; E# U! C
6 @- g2 x2 c" q" w7 T3 Y7 u
陌陌揾的,傾幾句就話等錢洗係PTGF,應該點問先知係堅定流?

1 N8 p& s( n. t& x3 t; j8 P' Z) D見面先俾錢就應該OK
一世無運行 發表於 2021-6-7 11:59
8 |9 o6 q" ^! ~9 S9 h3 m+ k2 r4 ?叫入錢/點數說88就ok
$ n6 f) D4 t/ z% j9 j$ D
argee
唔入錢唔開房先應該ok
no, 見面先俾錢
只要見面先比錢 唔洗book定房既 都可以試下
貼近市價喎...騙徒(點數黨) 終於有進步..以前800兩小時呀
街等,見完樣食得落上房,過夜屌到夠,第二朝天光俾錢。
wongwingkin 發表於 2021-6-7 13:11 ! I8 F& ?8 D2 X; d
各人的標準都吾同,約出黎試吓咪知伏吾伏,沒有期望,就吾怕失望。

U9 L8 w3 S2 u0 G; ^Well said. Sensible approach.
睇左辨先
呢個價似賓印
做完先俾錢
師兄試咗未
回復 rider ##2 的帖子
9 R+ S5 j" b& N$ a3 k. w4 D
; v# t; J3 ~, q  H* C7 M請問一般見到唔啱心水,會唔會俾車馬費?
回復 大啫啫 ##1 的帖子' a/ M; O' n0 a* S/ ]
+ R: b/ r0 E" ]
最緊要唔好入數,同埋唔好做ON9仔買相

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-5-11 06:36