[指壓囡囡] 【美妙】安琪

名稱: 美妙指壓
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B38461-太子-特色指壓-美妙指壓.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

{大家好,得到樓主同意轉發...謝謝大家收看}

無聊上網睇名單,見美妙有新女安琪,撞啱有時間,打上Book看著時間,準時上去等著一陣,安琪敲門入來,打個招呼,樣順眼,大波豐滿,抽下水,波好揸真嘢,大波有D級,各自除甲入去沖涼,梘液查全身,用對大波磨,然後水簫,慢簫溫柔舒服沒齒感,深喉時有壓迫感,出去上床全身漫遊,吹功唔錯唔叫唔離口,好想爆即叫停,上套坐上下面好緊,囡囡前後搖動Pat Pat,轉身狗仔幾十下,男上打椿條囡好肉緊捉住我,大力撞入去,全部畀晒佢,總之囡囡服務一流有求必應,大波有腩,鍾意大波豐滿師兄可滿意。
Big tummy not so good feeling for me but thanks!
環保嗎?
謝謝報告
回復 美妙指壓 ##1 的帖子

c hing 好以條女系環保架
回復 B-chow ##2 的帖子

thank you ching report

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 13:43