[正宗桑拿] 以為就快清零可以揼個正骨爽爽

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

點知新聞話有條女中招,唔知又要等到幾時
真係無L癮
有什么好惊的?其实这个病毒应该永远都会存在…
都不知要等到何年何月何日啊
最L慘要隔離,屋企人實知道去我攪攪振
曾經貼過文, 樂觀啲就五月尾, 正常就起碼8月, 最悲觀嘅情況再起碼要去到12月!
依家又再爆過 真係年尾都未必有
希望的所謂的衣術專家,相機佬正確報導疫苗資訊,多些人有信心打針,希望可以快點通關+可外遊
现在打疫苗的比例有多少了?
回復 CharlotteCHAR ##9 的帖子

Afraid that this year has little chance to return to China....?

如果,大陆宣佈,打了疫苗免隔离,
甘米局到一半香港人,有300万人去打針,
吾系,你都幾難令人相信打針系有效用,同打針有著數。

都过了五百日吾中招,
冇理由,拿自己條命去试針,甘笨呀!
打了,即时可以知7天內死不死!
等等下,第二代,第三代疫苗都出来啦!

或者,派一百人打了疫苗試去印度,試下隻疫苗,堅不堅,也是一种好宣传計劃!
搵笨柒....好彩而家打針有獎抽都醒神先..... 好想上去焗桑拿.
等到猴年馬月
不知何時通関!等待!
等L到九都退化了
過唔到關,好煩呀
快快通關

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 17:45