[美國] Tijuana一日遊食19歲學生妹

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前睇左論壇某師兄去TJ穩agent約女玩GFE好過癮,覺得應該試一下,反正hong kong club女無服務,一于打算去TJ探險下新玩法。去之前對比過,覺得greysgirls女女唔錯,比較後生身材好,符合亞洲人口味,價錢都吾貴,兩小時3200 peso,其他網站d女可能符合鬼佬口味,大屁股大波。去之前提前兩天通過whatsapp聯繫agent,本來想約Yahaira, 但唔得閒,唯有約Shantel。

根據論壇師兄心得,一般agent都信吾過,分分鐘會放飛機,而且第一次試,所以出門口前whatsapp個agent確認再出發,跟住confirm左就出門,8點半從LA出發,2小時15分鐘。去到邊境,停車系freeway出口右邊LAZ parking,行去關口雖然有點遠,但覺得呢個parking比較靠譜,過關前唱好peso,1:19.

過關入墨西哥吾使排隊蓋印,直接行過去,過到直接uber約車去motel LA Mansion, 去到先開房,吾使提前預約,29美金可以到晚上8pm。motel系類似兩層condo,一樓車庫,二樓房間,入左房間馬上whatsapp告知agent房間號碼,15分鐘聽到關車庫門的聲音,應該系女女到步,然後馬上聽到敲門聲,馬上開門,見到女女,臉型可以,成個學生妹甘,鄰家女孩feel,無化妝,但身材苗條,屁股吾大但夠肉,對波有c++,目測系似真波但摸起來有點硬塊,lin頭好細好似剛發育完。女女入到來有點害羞,唔識英文,溝通有點困難。脫衣服前先檢查ID, 確認19歲夠稱,馬上抱起女女上床除衫,輕車,女女無抗拒。當我叫女女幫我口,距話戴左牙套,吾方便口。條女服務一般,唔夠主動,但都幾配合,想點搞都得,水都可以,唯一唔好就係半點英文都唔識講。此處省略嘻嘻哈哈劈裡啪啦5萬字,兩個鐘搞左兩次,然後俾家用3200peso.

落左樓馬上uber去hong kong坐下,星期一HK客人都很多,女女很少,不過都見到好幾個新面孔,裡面8成客人同女都吾戴口罩,我都乾脆吾戴,逛左一陣,發現d女都吾見曬,得小貓三兩只,覺得無乜意思就叫車返歸。

隨便一提,現在回美國改左用靠近墨西哥入境處的Ped East ,之前用的靠近outlet的Ped West關左。星期一下午4點無乜人,10分鐘。如果系週末,排隊排到仆街。

總結今次TJ一日遊,有幸食到19歲學生妹,體驗還算可以,原本就懷住探路的心態,無食白果已經好好。下面系女女網站相

Shantel

Shantel
可以给agent聯繫吗?
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享!

囡囡身型好靓又有波

Thanks you for sharing.

回復 Jimmyjiw ##2 的帖子

Greysgirls网站有联系方式

回復 woshidalangyou ##1 的帖子

Thanks you for sharing.

多謝師兄分享

Great report! Thanks for sharing!
My passport expired. Can I get in Mexico with green card only?

seem like 19 yrs still fresh to eat even no language communication

Thank you for sharing

年輕無敵啊

真人相頭100分滿分的話,你會俾幾多分?

回復 asiandick ##13 的帖子

无化妆75分,化妆的话应该有85分

thanks ching for photo report!

I cant find the agent website in your post

Good report. Thank you.

thanks ching for photo report!

谢谢分享信息。 论坛里没找到greysgirls的联系方式,请问哪位能分享下吗?

thanks for shring ,good luck

正喎, 條女都唔似一般墨妹咁大大件