[賽後報告] 陀地靚模 對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼

名稱: 陀地靚模
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B49089-太子-一樓一-陀地靚模.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

出得呢洗樓,當然要預備定三兩個後備嘅囡囡,以防比人入咗閘,又或替工,貨不對辦之類啦,前幾日就去咗太子搵陀地靚模 開餐,好彩唔需要用到後補名單,囡囡仲好對辦添,開門見到陀地靚模 相頭好掂,加上睇到佢胸前36D嘅白滑真波,全身走肥,有前有後,笑起黎感覺仲好親切添,好有女朋友感覺呀。 入到房陀地靚模 對住我笑口淫淫,主動攬實我搜身,偷桃撈月,搞我細佬變大佬,剝佢光豬拖佢去沖涼。浴室玩水戰,搓洗到激情澎湃,玩夾腸又波推前後,跪低激情水中蕭,一口擔住我碌鳩,將肉腸據為己有,爽到我差D爆漿。叫停上床回氣,床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,吮吸挑逗兩邊提子,奶袋啜棍就幫我吹奏,環保份子,深喉成碌撚吞曬,愈吹愈興奮愈吹愈有激情,一時深喉一時奶龜頭,好能興奮, 我叫佢停先收口,小弟唔再忍,即帶套開波,在洞口操槍,再在鮑魚上磨棍,磨推到水聲吱吱響,屌得好玩又興奮,係時候玩轉女上穴洞又濕又滑,又短又窄,細佬感覺好充實,細妹吸下又啜下,十指緊扣,屌到西水流到我春袋,插到咁上下拉住雙腳去床邊玩推車,半空吊住屌,真係好好feel,野野屌到籮友肉狂震,啪啪聲嚮遍房間,一路揸波一路進出,屌多幾分鐘,真係搞到噴精,事後一齊沖涼,最後俾埋家用走人,臨走送goodbye kiss。陀地靚模 服務非常認真細心,服務仲好過東莞班莞式女女,全情投入,有咁淫蕩嘅對手真過隱!
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄報告
多謝師兄分享
多谢師兄分享
謝謝師兄報告
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 21:15