[性知識] 有冇人仲記得timway 呢個網站?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去timway 嘅原因係為咗去 xocat 個成人論壇。
頭先無聊去睇,竟然仲login 到我個20年前開嘅 account。
哈哈哈哈哈我一早知啦我都間唔中有上去 師兄你咩名呀
當年好鍾意睇pk兄既包膠
有佢過慮既囡囡 一定食得過
老點 發表於 2021-6-11 13:37
哈哈哈哈哈我一早知啦我都間唔中有上去  師兄你咩名呀

一樣名
健次狼 發表於 2021-6-15 08:30
當年好鍾意睇pk兄既包膠
有佢過慮既囡囡 一定食得過

我都記得有個咁嘅人,但已經唔記得叫乜名。
bellboy 發表於 2021-6-15 21:46
我都記得有個咁嘅人,但已經唔記得叫乜名。

bellboy仲記唔記得:

Johncage
九九
科拿仔
老點 發表於 2021-6-16 13:10
bellboy仲記唔記得:

Johncage

唔記得了,記性唔好。
當年我都有Account,當年好多鳳黃台報告
bellboy 發表於 2021-6-16 13:25
唔記得了,記性唔好。

我都唔記你個名添啦

Xocat當年曾經是講香港夜遊最多人看的討論區,但近年已差不多變成可有可無。這裡熱鬧很多,連登更熱鬧。xocat最近更新了系統,舊的貼子已不可再留言,我相信看的人會更少。

小弟我N年前曾經在xocat有兩個很多人次瀏覽的題目,一個有100萬人次瀏覽,一個有10萬人次瀏覽,還要很多人互動留言,現在xocat想找個有一萬人次瀏覽也很難,而且無太多人留言交流。

100萬瀏覽人次與10萬人次瀏覽的兩個題目還有很多互動留言,互動留言還要不是問可否PM,是真互動留言。
老點 發表於 2021-6-16 13:29
我都唔記你個名添啦

正常呀,當年好少留言。
tony2 發表於 2021-6-16 14:50
Xocat當年曾經是講香港夜遊最多人看的討論區,但近年已差不多變成可有可無。這裡熱鬧很多,連登更熱鬧。xoc ...

「互動留言還要不是問可否PM」
哈哈哈
bellboy 發表於 2021-6-16 16:07
「互動留言還要不是問可否PM」
哈哈哈

這已成過去,現在我出盡力也沒有人留言,往事只能回味。
tony2 發表於 2021-6-16 14:50
Xocat當年曾經是講香港夜遊最多人看的討論區,但近年已差不多變成可有可無。這裡熱鬧很多,連登更熱鬧。xoc ...

你xocat你咩名呀 標題係咩記唔記得
老點 發表於 2021-6-16 17:42
你xocat你咩名呀 標題係咩記唔記得

一百萬與十萬人次瀏覽,看似在吹水,在現在的討論區看似 匪夷所思 ,但真人真事,因為這兩個題目也是連續有人互動交流留言幾年,甚至十年以上。可惜沒有cap圖與這兩個題目資料已沒有。
我在xocat名是Tony1,題目當然記得,一個講SM,十萬人次瀏覽,另一個是第一次中招,一百萬人次瀏覽,而第一次中招題目所講的其中一個皮膚專科醫生,現在已是很多人看了,當年只是其中一個醫療集團的專科醫生。SM題目的資訊就現在已outdate。
而家呢個forum 都不及十年前咁多人留言,來來去去個三四隻馬騮坐埋一枱打牌
其他舊師兄都唔再返來
健次狼 發表於 2021-6-17 01:28
而家呢個forum 都不及十年前咁多人留言,來來去去個三四隻馬騮坐埋一枱打牌
其他舊師兄都唔再返來

我在這個討論區也開了一些題目,也同意兄弟所講,可能我都out了,現在的人可能去TG討論,但我又不知道TG有那些group.,我在TG search到的應該是很少部份的group.
健次狼 發表於 2021-6-17 01:28
其他舊師兄都唔再返來

我記得當時好多呢個版既ching都轉左去酒吧版到傾

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-26 10:57