[唱K-GF] 提議開返個賓賓印印專區

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

如題,希望有返個專屬地方討論
似乎阻住人哋揾食而被刪除
回復 hkmale7 ##1 的帖子

又不是第一次被删,人地一樓一廣告有科金,色情場所自己生意,賓賓印印乜都冇🙄
開嚟都冇用 成班自私撚淨貼相晒命
真面目 發表於 2021-6-13 20:47
開嚟都冇用 成班自私撚淨貼相晒命

一係就全部都係問人有冇食過, 求報告, 睇都嘥時間。
回復 algol ##6 的帖子

一般只係當淫照流出看下
支持支持
其實之前我有自己群... 但有次比老虎捉到就斷晒聯絡...
絕對耍啦!!! 成日霸晒唱K GF呢度個位! 
其實唔鍾意賓賓印印好討厭架 
回復 老點 ##10 的帖子

賓賓印印好多是Free of charge, 好過比錢去馬欖吃耆英出奇蛋🤣🙊,登咁多更新卻冇相睇,你地話我有冇講錯😏?
荒木先生 發表於 2021-6-17 04:13

賓賓印印好多是Free of charge, 好過比錢去馬欖吃耆英出奇蛋🤣🙊,登咁多更新卻冇相睇,你地話我有冇講錯😏?

it only depends, if you like, you will pay for whatever money u like, if you dun like, u will hate it

睇見佢地衛生意識奇差~ 仲要FOC不如打飛機好過!
Tdkiller 發表於 2021-6-17 04:31
it only depends, if you like, you will pay for whatever money u like, if you dun like, u will hate ...

係囉關有冇相咩事~ 好似依垃圾咁

呢斑人簡直係騎劫左呢度! 九唔搭八
因為之前141想開發賓印市場先開
見放左成年都無賓印落廣告 所以收檔了
may285417 發表於 2021-6-23 10:01
因為之前141想開發賓印市場先開
見放左成年都無賓印落廣告 所以收檔了

😂😂😂因為冇人通知賓印係度落廣告

啱呀
搵人開個wechat group加人吖
搵人開個v7 加入去

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 08:19