[賽後報告] 白雪公生多功能特色服務: 按摩推油 潮吹噴水 一線鮑魚磨棍棍 SM性虐待

名稱: 白雪公主
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B48146-太子-一樓一-白雪公主.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上網睇完套四仔,鳩硬無朋友,夜媽媽去搵囡,今期睇中太子白雪公主,廣告同報告都有唔少巴打讚好,梗係首屌之選,上房見白雪公主真人好靚女,面尖尖眼大大,身材好fit好正,有波有籮,腰幼加白滑長腿,完全係我心中女神形象。跟住開始沖涼,幫我波推,好甜蜜既感覺,令我不斷強化小弟!水中簫送冷熱水吸蛋蛋,浴室係服侍左十幾分鐘,單單侍浴服務已經抵啦。白雪公主就騎住我全身漫遊,從耳到頸,奶啜乳頭,三角位洗袋底,吞吐波子,環保吹奏,深喉,錫鳩頭時果副深情既眼神,勁有女友感覺上套開波,來個女上,激烈扭動腰部,瘋狂猛騎,小穴好濕好暖,緊窄程度;真係非筆墨所能形容,再轉第二招我扶住佢條幼小腰,前推猛進,屌到囡囡瘋狂大叫,一輪狂轟猛炸,西水狂流,拉士坐喺床反轉囡囡,提起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷流出,有咁嘅對手,爆得令舍爽!白雪公主咁靚女又咁好服務,又唔催鐘,真係難得一遇,返食名單梗要預埋佢啦。

頭香,多謝師兄分享。
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 23:57