[賽後報告] 多功能情人(任砌)服務有保證45分鐘無限Q任射口爆+乳爆+西爆=爆完又爆

名稱: 多功能情人(任砌)
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B45378-太子-一樓一-多功能情人(任砌).html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

上星期公司出特別花紅,小弟自問業績唔錯又勤奮,出多咗成個月bonus,梗係要搵條女濟下細佬啦,去開太子見多功能情人(任砌) 夠省鏡,二話不說急call預約,開番個靚炮先,女神多功能情人(任砌) 熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,之後大家互相剝衫褲,手拖手行入浴室,佢嘅波推功夫認真一流,玩夾腸仔更係至耍家,洗白白期間更同我大玩冰火七重天水中簫,令我慾火高燒,上到床,先幫同我全身按吓,由輕到重唔係亂按,跟住就用對大波同我波推全身,身心都比佢推到鬆哂,真係好撚正,大家攬埋瘋狂玩,佢主動波奶我全身敏感部位,睇來上床玩得仲激呀,搓揉對大竹巨乳,真係無得頂,之後AV式高級環保吹,整條含晒入口,下下深喉,有節奏,吹到雪雪聲,火中燒支棍都扯晒旗,慾火難耐,上套埋牙合體,男上抽插,下下隊到入子宮咁,多功能情人(任砌) 比我屌到反晒白眼,流晒西水,差唔多女上,高級騎術,我狂玩36D大波,騎住來玩,我忍唔住啜乳頭,享受到閉上眼睛發出呻吟聲,令我都立即慾火焚身,最後狗仔式疾速勁衝,屌到啪啪聲,水聲吱吱不斷湧出,一股濃烈而熱盪嘅精液,就激射而出,抽出黎仲見成半袋精液,射左好撚多子孫,真好爽好過癮。多功能情人(任砌) 服務咁出色,又唔會急住要你出精,真係好心態,可以加入返食名單。

頭香,多謝師兄分享。
果然靚女
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄藝術相嘅分享 , 果然製作得幾靚。
多謝師兄分享
多謝師兄分享
Thanks for your report

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-25 18:00