[賽後報告] 陀地靚妹仔 似女朋友咁同你慢慢吹慢慢做 慢慢調情慢慢愛,絕不催鐘

名稱: 陀地靚妹仔
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B47172-深水埗-一樓一-陀地靚妹仔.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

我個人計,食囡唔單只係要樣貌身材,服務態度同房間設備都好重要,雖然我係有D要求,但都比我撞到個咁啱key嘅,佢就係深水埗嘅陀地靚妹仔 啦,可以話係非常幸運,入到房,大家有講有笑,加上互相撫摸一輪,了解多咗,自然水到渠成,除衫沖涼,佢咁熱情主動,招呼一定又好用心,唔會Hea做嗰隻,都算敬業樂業。主動侍浴,白滑波波漏出黎,伸手去搓兩搓,幫我波推夾推,再做埋水中簫,總算逃出生天,乾身上床,陀地靚妹仔 由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,首先來個眼見鮮嫩鮑魚,開炮曳曳時嘅淫聲真實到爆,天然水大量供應,暖笠笠又濕潤嘅感覺,女神拗腰夾腳縮陰呢D真反應呃唔到人,到中段捽幾捽佢細妹已噴晒水,淫娃天生性愛狂,表現出超凡騎功,快速直插我,細妹好窄好濕仲好暖,騎到面都紅晒,來回幾個回合,最後一招老漢推車,從後捉實對奶狂屌,啪啪聲混合西水聲,推到好高漲,陀地靚妹仔 亦反應強烈,係咁反屌我,開恆turbo,成張床都震埋一份,插多百幾吓,爆精收工,爽都雙腳軟晒蹄,唔屌唔知身體好,未食過床上達人陀地靚妹仔 ,未算真正享受過性愛。
多謝師兄分享~~~~~~
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享!

thanks for sharing

相頭一流

多謝師兄分享

多謝師兄分享