[賽後報告] 偷情秘書好配合,插至波濤起伏大叫救命,自然水愈來愈多,夾住細佬好舒服,插到咁上下反轉囡囡,對正豐滿又圓滑嘅籮友,成條鳩隊到盡

名稱: 偷情秘書
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B45157-深水埗-一樓一-偷情秘書.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

香港地少人多,競爭又大,想話溝番件又有樣又有身材嘅做女朋友,簡直係天方夜譚,唯一方法就係去洗樓搵囡,上星期就去咗深水埗食咗件好野,佢就係我嘅女神偷情秘書啦,女神偷情秘書熱情主動,唔駛破冰好好傾,氣氛好輕鬆,十足似公仔箱女明星,引人嘅眼神,直情殺死人,寬衣解帶去浴室,36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,偷情秘書望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,開口鯨吞我肉棒,脷尖更不斷撩撥添加深喉,吹得太激烈,搞到我大叫頂唔順,搞到我慶合合,呢個時候帶套最好時機,拿拿臨女上肉體完全緊貼,鮑魚窄窄,佢更索性快放策騎兼瞇眼輕輕呻吟,兩人身軀嘅猛烈撞擊,佢隨即興奮得放聲淫叫,銷魂到透晒入人心,再轉男上體位激情抽插,偷情秘書好配合,插至波濤起伏大叫救命,自然水愈來愈多,夾住細佬好舒服,插到咁上下反轉囡囡,對正豐滿又圓滑嘅籮友,成條鳩隊到盡,抽出再大大力逼入去,啪啪啪,一路拍打一路插,成條鳩入到盡,小小動作已經令偷情秘書瘋狂,咬實牙根以每秒兩三下抽插,插足兩分幾三分鐘至抽出除奪狂爆,射到鳩軟為止,最後囡囡表示被我征服,我地雙雙興奮到爆燈,同步到達高潮,超級女朋友感覺,正到爆啊,難得囡囡好肯配合又好玩,真係抵我喜歡佢。
頭香,多謝師兄分享。
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

,多謝師兄分享

多謝師兄分享~~~~~~

多謝師兄分享

多謝師兄分享