[賽後報告] 陀地靚模 丁字腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有36D

簽到
名稱: 陀地靚模
地區: 深水埗
網址: //141-hk.com/zh/B49089-太子-一樓一-陀地靚模.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

想食太子陀地靚模 好耐,前兩日喺太子區洗吓樓,呢區囡囡真係多,但始終最吸引嘅心頭好都係陀地靚模 ,一開門;陀地靚模 丁字腳挺晒胸收晒腰,笑容滿面,妖味姣味出晒呢,一對又白又滑又大波,睇波型最少有36D,絕對係我柸茶,興奮到剝到光豬一齊沖涼,搽暈沐浴露之後,幫我清洗搽出泡就用body來幫我洗淨全身,水中激情沖洗,享受埋水中簫轉移場地。黎到細佬位就梗係成支含住黎吹啦,快慢節奏掌握得好好,爽到我喺爆與未爆之間來來回回,激到好似坐緊過山車咁,拿拿臨笠安全帽入正題,囡囡一野坐上來,不停咁騎我,搖擺得狠勁又夠快,極品鮑魚隧道短窄又多水,夾住支棍好撚舒服,轉招男上,雙手搓波,每屌一吓佢就叫一聲,一路加速連插,收晒陰肌都比我衝開個窄西,流到成床都係西水,再來從後來個熊抱抽插,對住個大籮友,一路抽插一路拍打佢籮PAT,啪啪聲,西水四濺,爽到震,插足十幾分鐘,過足晒癮,深呼吸咬緊牙根,大大力爆晒米青,好有女朋友感覺,事後仲有細心待浴,服務真係唔錯,仲幫手著衫,放低家用抱抱才走人。陀地靚模 夠晒淫蕩,越屌越有女朋友感覺,一定要返桌。
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享!
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-17 01:31