[賽後報告] 混血兒環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技

名稱: 混血兒
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B45797-佐敦-一樓一-混血兒.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

天氣時冷時熱,身體弱啲都唔掂,好彩小弟經常去洗樓同屌西,算係出一身汗保住健康,聞說佐敦區嘅混血兒,有樣有身材,仲好砌得,當然要搵囡囡執番一兩劑至得啦!入到混血兒工作室,大家先傾偈培養一下感情,囡囡青春味十足,兩個36D真波,水汪汪眼,紅唇笑容燦爛,囡囡主動伸手入小弟褲襠內搓我支棍,流露出狂野本性,浴室玩水戰,搓洗到激情澎湃,玩夾腸又波推前後,跪低激情水中蕭,一口擔住我碌鳩,將肉腸據為己有,爽到我差D爆漿。叫停上床回氣,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,拿拿臨正面大力衝擊百幾野,爽到淫聲連天,再轉一招轉女上,十指揸波係咁搖,仲識打圈磨我,自然要向上隊番幾吓,屌到佢西水猛流,最尾玩推車仔,囡囡豐滿靚籮好有彈性,配合我嘅推送抽插,仲有收音飢,真係欲死欲仙,高潮一浪接一浪,一輪急攻猛撞後,我地大家都開心到震晒!混血兒係佐敦我食過最啱咀形之一,下星期得閒一定要去搵佢食多次。
多謝分享
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
回復 firefox2446 ##2 的帖子

多謝分享
多謝分享!
多謝師兄分享

多謝師兄分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-28 20:24