[中國內地] FF36、再遇非偶然

名稱: FF38
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B50740-尖沙咀-美少女-FF38.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

因應近年興起純文報告,身為滾友嘅一名跟風一下、你個簡單純文字食女報告啦

FF38代號不期然令人想起38吋豐胸巨乳幻想,一雙又大又墜手乳房在雙眼鼻尖之間晃動 ,女仔之前我跟佢有一情之緣,所以可以話俾大家知38只不過係佢公司嘅代號,女仔36有D近E Cup 係可以肯定嘅,所以喜歡仲係粉紅乳暈同乳頭兼且大波嘅女仔可以、值得留意一下,咁又根竹潮流規矩下邊就整啲乜分物分比大家參考吓呢
女仔樣貌評分8.6/10
女仔身材評分9/10
女仔服務評分9.5/10
以上係本人個人心目中比嘅分數並非代表一個硬性嘅指數,希望大家用嚟作為參考,始終各花入各眼與及每個人嘅交流都有不同嘅接觸感受程度囉!
下面呢一段係我響自己群組裏邊分享報告嘅內容👇
36,女仔話佢自己比起之前重咗10斤,又話我出現響佢面前佢係諗都冇諗過,我問佢點解,女仔話我多數食生女唔食舊相好,咁我心諗太高估我啦,(其實心諗依家出去食生女等同買大細,不如搵記錄良好嘅女仔啦),講返女仔長肉先,原本女仔骨架都係偏大屬於運動肌肉型所以望落去一啲都唔覺得佢肥咗,雖然體重增加左好在唔係增加左脂肪係多咗肌肉,反而對波比之前重大成對大木瓜咁響我面前
沖涼波推賓州磨鮑魚,一路沖涼一路車又一路摷,上到床是大車特車,賴袋深喉69叫女仔用手機拍住我幫佢口交嘅過程,一路拍一路標晒水,男上接床邊扎住馬抽插射出,放低家用加小費交換左新嘅通訊軟件走人,食大波有服務可以一食.

所以話有時食女都要講吓情趣叫女仔用手機拍自己做愛嘅過程一邊欣賞一邊享受,你話正唔正呢,當然部手機係女仔嘅所以大家唔好問我有冇片睇囉!
好啦見到潮流興依家野咁嘅報告又好似相當受歡迎、各位大佬師兄版友你唔會歧視我掛,如果覺得我幾潮下,咁就不妨加下分俾啲評論大家交流吓食女嘅情報,當然唔想加分因為我打動唔到你哋嘅我亦多謝你哋睇我嘅報告🤝🤝
多謝師兄分享
回覆 讚好 不讚 使用道具

多謝師兄分享

Thx for sharing

Thx for report

回復 willgood629 ##1 的帖子

師兄我想約,但是他們找不到我的電話號碼紀錄,有無辦法解決問題,謝謝🙏

莫講是誰,細佬我冇記錄都一樣約唔到啦⋯⋯咁唯有另外約過第二間囉!

真係久違了的直平,精彩絕倫。你冇直平好多C兄冇得跟隊。

dickyco 發表於 2021-6-16 19:39

真係久違了的直平,精彩絕倫。你冇直平好多C兄冇得跟隊。

多謝抬舉了,各位師兄都係識貨之人,我啲只係錦上添花,沾女仔的光彩🤝🤝

回復 willgood629 ##8 的帖子

多謝師兄,唯有食齋

邊食邊拍,囡囡幾open下

小師弟 發表於 2021-6-16 21:08
邊食邊拍,囡囡幾open下

手機女仔的,完事刪除,等同看自己AV增情趣,氣氛一流喎⋯⋯

謝謝分享美女報告

戰鬥型囡囡

FF and F same agent?

謝謝分享美女報告

恭喜師兄食到好西~ 多謝師兄分享

多謝師兄分享

囡囡幾正