[賽後報告] 失業空姐細心洗前洗後洗細佬,車底屎眼洗得好乾淨,大波夾腸,冰火水中簫,屬高級吹奏組

名稱: 失業空姐
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B50058-佐敦-一樓一-失業空姐.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

之前睇到佐敦新囡失業空姐個報告,好多師兄都讚佢服務好好,琴日去佐敦做完嘢,一於會一會佢。失業空姐招呼好,態度佳,偷跳梗係要搵佢啦,入房後,同我先黎熱情擁抱,36D激凸車頭燈,大開中門,勁露出南北半球,坐在 床度吹下水,大家摸來摸去,大肆抽水,抽到我手忙腳亂,侍浴服務做得好足,細心洗前洗後洗細佬,車底屎眼洗得好乾淨,大波夾腸,冰火水中簫,屬高級吹奏組,一面吹時對淫眼仲識望住我放電,十足比AV女優服侍緊咁,乾身上床,趴係度比失業空姐按一陣,手骨唔錯,力度足落手準,穴位到位,按完成身鬆晒,吮吸挑逗兩邊提子,奶袋啜棍就幫我吹奏,環保份子,深喉成碌撚吞曬,愈吹愈興奮愈吹愈有激情,一時深喉一時奶龜頭,好能興奮, 我叫佢停先收口,之後帶套埋牙,先來個女上肉體完全緊貼,鮑魚窄窄,佢更索性快放策騎兼瞇眼輕輕呻吟,兩人身軀嘅猛烈撞擊,佢隨即興奮得放聲淫叫,銷魂到透晒入人心,再來我扶住佢條幼小腰,前推猛進,屌到囡囡瘋狂大叫,一輪狂轟猛炸,西水狂流,再來玩後推到我大發淫威,向佢個粉穴進攻,老實唔客氣不斷推,佢仲話好易高潮,高潮時high過頭會少少頭暈,真心爽,成條鳩入到盡,小小動作已經令失業空姐瘋狂,咬實牙根以每秒兩三下抽插,插足兩分幾三分鐘至抽出除奪狂爆,射到鳩軟為止,失業空姐係佐敦我食過最啱咀形之一,下星期得閒一定要去搵佢食多次。
Screenshot_20210616-211230_Samsung Internet.jpg
多謝師兄分享~~~~~~
回復 大笨象B ##1 的帖子

成熟韻味
多謝師兄分享
十分吸引
淨係見到套制服都硬

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-20 02:50