[囡囡推介] 新做高嫩中日混血21歲,迷人身段, 激凸真波女友Feel,走肥走腩!够淫够姣前後BM深喉吹簫索爆靚女樣全程莞式全身舌尖漫游多元服務

簽到
名稱: 中日混血
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/B49932-觀塘-一樓一-中日混血.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

高挑走肥走腩中日混血少女, 電眼面尖身段有43寸天然靚真波, 軟熟彈手, 有前有後, 鮑鮮多汁,技術: 事前事後有洗白白, 有水中簫, 有推油按摩R pat pat, 中高級吹奏, 食旦旦熱情:超級自動熱情, 有禮貌又好傾,過程如下:入到房就比佢對電眼電親, 再黎個抱抱, 之後我從後攬住佢, 勁有Feel, High High地我地就開始亂咁互摸一番, 我都唔弱, 車住咁幫佢除bra, 啜佢粒lin, 一輪前戲再去一齊入去沖涼當然抽抽水先,沖涼好仔細,邊沖邊body, 然後跪低水中簫.白滑吸手波任我揸好正, 女女服務做到咁上下,馬上示意叫佢Stop.幫手抹乾身之後出去DUP,由頭部開始按,開背好有力,夠功架,力水夠穴位亦準,骨技真係吾錯,有溝通!DUP鬆哂全身,跟住女女好溫柔咁慢慢鍚我全身,有女朋友感覺,錫到大脾內側時似觸電咁,隻手就喺我細佬上不停套弄,爽到我打震,錫完一輪開始吹,吹時好俾心機,先用條脷喺龜頭玩一輪,爽到實在無法形容啦,之後俾佢RPP ,跟住瀨袋啜lin,深喉吹奏技術唔錯,無偷懶,調轉我錫佢linlin時女女已經呻吟不斷,仲伸手搞我細佬,再錫佢頸周圍,佢已忍唔住攬住我喺咁磨我身體,high到細佬硬得成隻鐵柱緊,跟住佢再騎係我大比度,邊磨西邊吹,唔叫停佢都唔識停,爽到差D爆, 馬上叫停。啜袋食蛋樣樣齊, 唔叫唔停, 到咁上下上套, 佢主動坐上黎, 妹妹又窄又濕, 反應好好, 鮑鮮多汁, 最後男上爆野, 事後我地一齊去沖涼, 又咀下傾下, 俾家用走人, 臨走前仲有Bye Kiss添
頭香,多謝師兄分享。
真香。謝謝分享美女報告。
多謝師兄分享

多謝師兄分享
多謝師兄分享
十分吸引
多謝師兄分享!
多謝師兄分享
回復 Anyada ##1 的帖子

多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 16:44