[唱K-GF] 各位師兄有冇新興4樓介紹?

簽到

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

去開7樓去到悶想試下四樓 求各師兄指點
回復 Diddy ##1 的帖子

我反而想問下師兄7樓點架?
我未去過新興,想指教下

600幾檯鐘,飲酒抽水,有金魚有木魚,事前最好問清楚,出街小費同女傾,大約1000,值唔值就睇你個人
hoho6 發表於 2021-6-18 14:02
600幾檯鐘,飲酒抽水,有金魚有木魚,事前最好問清楚,出街小費同女傾,大約1000,值唔值就睇你個人

7樓近來有冇好野?
係咪少local?

4樓我揾個呀媽係茶舞時段的,質素好一般,少去了
去金x園或者多x來實際好多,出唔出街都係咁多錢,又唔會有金魚
bighams 發表於 2021-6-19 02:36
去金x園或者多x來實際好多,出唔出街都係咁多錢,又唔會有金魚

謝謝報告
bighams 發表於 2021-6-19 02:36

嗰邊二、七樓疫情前去過好幾次,消費經濟,裝修企理,但…比較難坐啱,不過好多時睇一、兩個都照坐算…
師兄二、七樓有冇比較後生少少既女名可以介紹下?
回復 simonchow666 ##7 的帖子

二樓比較多女,不過我都唔係太熟,你可以試下Gucci, 維維, 翠兒
回復 simonchow666 ##7 的帖子

七樓有個yy係90後,不過個款似欣宜,另外寶寶,寶兒都後生
星期五一晚查左2次針,冇打針師兄唔好上住,
星期六夜晚上左4數,唔算好旺,坐個女ok啦,齋飲lo
一般大場公式服務,係好傾既,不過上4樓我好少有驚喜…
再上4樓,把鬼!
坐左三個零鐘,

女又唔得,又冇驚喜.
單客都係去細場啱玩d

單客冇謂上四樓、大多數後生靚女都唔坐單客、上到去得個睇字
四樓客多女少、一條友大班都唔得閒理你、有女坐唔差算好
近三星期觀察(幾次都係同fd上去):
晚舞後生係有,靚既唔多
冇驚喜

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 17:13