本地十四日連續清零

依家話要多14日清零就開關
不過限額同要打針
同隨時停
hkmon 發表於 2021-6-22 10:23
依家話要多14日清零就開關
不過限額同要打針
同隨時停

入房前同扑嘢后刀要睇實🇭🇰🇲🇴即時新聞!
見到話就黎又要封關,鳩都軟埋
回復 我愛六六八 ##43 的帖子

咁又未駛咁既
你下晝去過一晚
第二朝早昅住新聞
安全D 既日子應該係星期五晚過去.
通常六日冇乜個案會講
hkmon 發表於 2021-6-22 22:28
回復 我愛六六八 ##43 的帖子

咁又未駛咁既

仲有,如果有凸發燒色,禾會第1時間响呢度出帖提醒4V兄要返來啦………………
回復 我愛六六八 ##46 的帖子

點都好
要打針了
今日有一單本地個案,又要再數過啦
wongwingkin 發表於 2021-6-23 15:29

冇了期日日都要重新計過
唔通要等到2047年?
mcdullpig 發表於 2021-6-23 15:52
冇了期日日都要重新計過
唔通要等到2047年?

睇阿爺當吾當香港係自已人,你的高級飯盒又無得食住了
wongwingkin 發表於 2021-6-23 15:29

一早預期之內,跟本上次的變種三母女源頭都未找到,今次大埔男也是變種,外面正爆到七彩,正苦欲打算放鬆外國回來檢疫隔離時間,不是應該守住外圍先!?
算吧,到2022都未必符合成哥條件。
vv--vv 發表於 2021-6-23 18:36
一早預期之內,跟本上次的變種三母女源頭都未找到,今次大埔男也是變種,外面正爆到七彩,正苦欲打算放鬆外國回來檢疫隔離時間,不是應該守住外圍先!?

2022算好樂觀
hkmon 發表於 2021-6-23 14:49
回復 我愛六六八 ##46 的帖子

點都好

你仲未打科興?
賀一成唔會俾人入澳門,佢要班賭場老細陰乾,到2022年賭牌續牌後才放人入。
回復 我愛六六八 ##53 的帖子

科兄留俾4V
hkmon 發表於 2021-6-23 22:28
回復 我愛六六八 ##53 的帖子

科兄留俾4V

女人嘅嘢好2變❤,

遇到男人碌又硬又大的彬周,

1樣會出水,1樣會高潮,典會淨系掛住你?

想佢記得你,只有付出14日隔離酒店💰同 ,別無他法!
vv--vv 發表於 2021-6-23 18:36

鬼咩,在機場做要接待貨機機組人員都唔打疫苗,後生仔估計都冇長期病患,全港人生活正常化又比一个人攪wow
有賞必有罰,唔打疫苗但又冇長期病患,一律要自費醫病,一個唔打你幾百萬人打咗都是嘥氣。
vv--vv 發表於 2021-6-24 06:56
鬼咩,在機場做要接待貨機機組人員都唔打疫苗,後生仔估計都冇長期病患,全港人生活正常化又比一个人攪wow
有賞必有罰,唔打疫苗但又冇長期病患,一律要自費醫病,一個唔打你幾百萬人打咗都是嘥氣。

2+系有幾百萬人未💉
系企哋連累4V兄無得去🇲🇴

vv--vv 發表於 2021-6-24 06:56

我係長期病患者,打左都無事,整個社会都將疫苗過份妖魔化,嚴重副作用難免,但机会率低過中6合彩二獎。吾為人都為自己着想,遲D delta爆到黎,到時就吾見棺材吾流眼淚。
wongwingkin 發表於 2021-6-24 11:00
我係長期病患者,打左都無事,整個社会都將疫苗過份妖魔化,嚴重副作用難免,但机会率低過中6合彩二獎。吾為人都為自己着想,遲D delta爆到黎,到時就吾見棺材吾流眼淚。

長期叫🐔感情依賴症!

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-3-29 07:25