[賽後報告] 台灣美女露露 服務全面,任干任爆任奶任錫只收400蚊

名稱: 台灣美女露露
地區: 油麻地
網址: //141-hk.com/zh/B50112-觀塘-一樓一-台灣美女露露.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

今日鳩痕痕,上4台搵野食,見觀塘區有幾件可食之材,見到台灣美女露露 個樣幾合眼緣,當然唔點會走寶啦,觀塘台灣美女露露 為搵快錢,處女下海,天真無邪加上楚楚可憐嘅樣子,外貌俏麗,充滿青春氣息,一雙大波呼之欲出,真係令人嗒晒糖,合晒我口味。見台灣美女露露 有D怕羞,我就幫佢除衫,身材都冇得彈,36D大波,小弟施展揸波龍爪手,新女新波,勁好揸手,寬衣解帶去浴室戲水,36D波貼住我上下磨完推、推完壓,好鬼爽呀,洗到乾乾淨淨梗係玩水中簫,望住我嬌媚一笑,真係暈得一陣陣,乾身上床,趴係度比台灣美女露露 按一陣,手骨唔錯,力度足落手準,穴位到位,按完成身鬆晒,AV式頂級環保吹,含撚用盡佢口水,口技超凡,搞到小弟好難忍,轉玩六九,鮑魚靚,肉洞緊緻,無色無味,飽滿汁液多,一開始女上狂坐我一輪,台灣美女露露 發威,開晒收陰肌,夾到我細佬幾乎爆,再轉男上時,見佢個西已經濕撚晒,我就忍唔住舔吹啜挖下,有d溫暖西水不斷湧出黎,男上9淺1深,快速將成條鳩抽插入佢子宮,屌到叫晒床,搖晒頭,反晒眼,最後自動波趴牆趷起美蘿對住我,老漢推車,大大力推到啪啪聲,爽到佢淫聲愈叫愈大,淫水愈流愈多,真係正到痹,囡囡咁屌得,梗係要大大力喂飽佢啦,九淺一深未夠,來個側入,頂到子宮盡頭至狂射狂爆,千億精兵無一生還,事後係床上傾計,佢話佢好少同客仔玩得咁放,搞到我好鬼死開心。台灣美女露露 服務用心又多元化,值得推介比大家。
多謝師兄分享!
多謝師兄分享

多謝師兄分享
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
回復 長粗硬久 ##1 的帖子

多謝分享

Archiver|聯絡我們|141華人社區

GMT+8, 2024-4-19 14:14