[賽後報告] Gucci越叫越放,甚似AV淫娃女優既叫床聲,最後一程推車式籮友好正

名稱: Gucci
地區: 灣仔
網址: //141-hk.com/zh/B47584-佐敦-一樓一-Gucci.html

登入後,內容更豐富

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?註冊

GucciD廣告相片熱情如火,人靚身材勁,睇到鳩硬無朋友,惹人犯罪,即時預約大戰,拿拿臨上去屌佢一鑊,遇上靚女Gucci,靚樣似明星,火辣性感誘人,曲線玲瓏令人注目,一對36D巨乳,有波有籮,配修長美腿,全身白雪雪嘅皮膚,肉地嫩滑彈手,侍浴36D大乳牛,由上至下慢慢磨,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬到爆,櫻桃小口含住淡暖水來個冰火水蕭,一邊含到我幾乎射,忍住急急腳出沖涼房,囡囡好細心幫我抹身。上床大家肉博,條摩打利漫游勻全身,用最快最準嘅速度,發揮口舌服務嘅威力,搞到我死去活來,遊到我周身癢,櫻桃嘴仔漫遊大腿內側,鳩又癢,高級環保吹奏,又啜龜頭又奶棒,深喉橫吹直笛奶袋底,搞到我又酥又癢,吹功真係無得頂。到咁上下先來猛力策騎,配合大M字腿騎士,簡直有如電動馬達,咁好嘅對手真係可遇不可求,之後男上直插西洞深處,九淺一深,打樁式深插,插到Gucci鮑魚出水,加上Gucci越叫越放,甚似AV淫娃女優既叫床聲,最後一程推車式籮友好正,挺挺屁股拮到佢高潮迭起若仙若死,囡囡咁屌得,梗係要大大力喂飽佢啦,九淺一深未夠,來個側入,頂到子宮盡頭至狂射狂爆,千億精兵無一生還,事後係床上傾計,佢話佢好少同客仔玩得咁放,搞到我好鬼死開心。Gucci質素咁好,做HG都要排隊預約啦,趁未算爆紅,幾大要執多幾次先。
多謝師兄分享
多謝師兄分享~~~~~~
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享
多謝師兄分享!
回復 狂戰一夜 ##1 的帖子

名牌子
多謝師兄分享
熱情如火
thanks for sharing

Archiver|聯絡我們|141華人社區